| WoKy a întrebat:

Ce functie are DSC si TSC la Mazda 3 din 2006?
As vrea in romana ca de tutoriale in engleza.s satul.
Funda.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este chestia asta DSC si TSC este ON, atunci cand tu derapezi, sau masina aluneca aiurea, chestia asta incearca sa o redereseze, adica te ajuta sa controlezi masina in situatii de derapaje.Acum cat o ajuta habar nu am.Ei zic, atunci cand masina derapeaza, automat masina preia controlul si cauta sau redereseaza masina.Mai simplu spus masina franeaza, reduce viteza si alte chestii de genul asta singura, atunci cand simte ca tu ai pierdut controlul.De ex, daca virezi brusc pentru ca stiu si eu vrei sa eviti ceva aparut in cale, masina considera chestia asta ca si cum ai pierdut controlul si face ea anumite chestii, franeaza in anumite moduri, decelereaza bla bla.Sau daca intri intr-o curba si masina aluneca spre exterior sau interior,la fel simte, stie, are in program cum trebuie sa se miste in aceasta situatie, cum trebuie sa ia curba normal, iar daca masina aluneca preia controlul astfel incat sa o aduca acolo unde trebuie.
Deci chestia asta nu o poti lasa ON daca faci chestii cu masina, adica stiu si eu cascadorii sau cum le mai ziceti laughing masina no sa te lase.Este pentru siguranta sistemul asta de stabilitate control si tractiune, tocmai asa se si numeste-Dynamic Stability Control (DSC) si Traction Control System (TSC).

0 răspunsuri: