anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce marca de masini se repara cel mai usor, dar cel mai greu?

10 răspunsuri:
| cosmin_3603 a răspuns:

Eu zic ca cel mai usor se repara masinile straine vechi, cele pana in 1998, '99. dupa 2000 se repara foarte greu pentru ca au multi senzori.

| Marcki a răspuns:

Cel mai usor cred ca Dacia[[in Romania]]... Iar cel mai greu Bugatti[[tot in Romania]]

| Sofer a răspuns:

Cel mai usor zic ca se repara un golf 4.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La asa intrebare, asa raspunsuri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca t referi la intratinere cel mai usor se repara dacia... dar o repari continu si intr-un an ai pune inca odata decat pe o masina straina... cele mai bune ar fi cele nemtesti...si cel mai greu se repara un super-car cum ar fi... buggati, ferrary, lamborghinii...

| ZuuZaaA a răspuns:

Sincer...nu ma prea priceplaughing...nu stiutiu.as zice ca cel mai usor se repara masinele faine...nu? decat daciile...sau eu stiu thinking

| babyangel a răspuns:

Cel mai usor cred ca se repara daciile. cel mai greu nu stiu.

| demonel a răspuns:

Cel mai usor se poaterepara un vw iar cel mai greu o dacie dar stie ca orice masina se poate strica repede? in primul plop in care ai intrat cu masina aia nici nu se mai merita reparata

| razispeed a răspuns:

Eu zic ca cele mai usor se repara masinile vechi, indiferent de marca numai sa ai piese pentru ea, cele mai greu sunt cele care au aprinderri electronice, injectii, care au multe piese controlate de coputer. dacia probabil e printre cea mai usor de reparat masina, pentru ca gasesti cel mai usor piese si un meserias peste tot care se pricepe la aceasta

| flavius1921 a răspuns:

Cel mai usor cred ca se poate repara o Dacie, cu o bucata de sarma ii faci multe, iar cel mai greu se pot repara masiniile noi care au motorul sigilat, doar la un service auto poti face ceva.Cu Dacia daca ramai pe drum o poti repara, dar daca ramai cu un Bugatti Veyron stai si plangi langa el(oricum sunt slabe sanse sa ramai pe drum cu asemenea masina)

Întrebări similare