| mariamary a întrebat:

Cei priceputi si din domeniu, imi spuneti si mie care sunt indatoririle unui copilot de curse? Vreau cat mai multe detalii fiecare raspuns este binevenit.Este greu?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Ca sa iti faci o idee cel mai bine iti arat un filmulet. Acel copilot nu prea este sanatos la cap dar comenzile pe care le da sunt foarte bune. Uite aici clipul http://www.youtube.com/watch?v=IpA8dPbt9l0 in principiu trebuie sa stii anumiti termeni cum ar fi: acoperit, lung, interior, denivelari scurte, denivelari prelungite, taiat, uns, descoperit si asa mai departe si sa stii sa citesti hartile cu parametrii dupa ele sunt niste harti speciale. Oricum pentru a fi copilot trebuie sa faci o scoala de copilot, singura din Romania acreditata si international fiindca la nivel national sunt mai mult este scoala de pilotaj Stefan Vasile unde poti obtine si certificat de copilot si mai este scoala de pilotaj a lui Titi Aur dar nu cred ca face cursuri de copilot oricum caut ape Google site-urile oficiale si uite-te dar la Stefan Vasile 100% poti obtine licenta de copilot si ai destul de multe de invatat!

3 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Sa ramana si el si pilotul in viata

| alllexxx a răspuns:

Nu sunt in domeniu, dar am cateva cunostinte...copilotul si pilotul trebuie sa actioneze ca unul intr-o cursa... pilotul conduce masina iar copilotul ii ofera instrunctiuni ( de pe o harta) cu privire la curbele care urmeaza ( exemplu la 100 metrii in fata o curba de 50 grade )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copilot de curse de... soareci? Reformuleaza postarea (spune domeniul) si poate te ajut. Daca nu, ramanem la glumewinking