Sunt fan BMW, este o masina cu un demaraj foarte bun, impecabila, performanta, chiar daca este pe benzina sau motorina, dar pentru o asemenea masine trebuie sa avem drumuri, autostrazi pe care sa-si evalueze calitatile.
Eu, deoarece aceasta marca face toti banii.Sunt masini si frumoase si de calitate buna.
BMW. hahahahaha! arata misto, stau bine pe shosea.si in special ca eu fac bani cu ele.au probleme electrice, mecanice
am un service auto si in fiecare saptamana am vreo 3-4 la reparat lol.
Mie imi plac mult masinile marca BMW. Bayerische Motoren Werke sunt doar primele cuvinte in germana invatate dupa numaratoarea de la 1 la 10.( P. S : de atunci am mai evoluat
)
Imi plac masinile BMW pentru ca sunt aratoase si dupa cum spuneau unii BMW = Brings Me Women
Eu sunt fan al masinilor Mercedes daca vine vorba de masini nemtesti.
Sotul meu... stiu si eu spune ca e o masina selecta, eleganta si totusi puternica
Tu esti aia cu e46 318i?
Cat am mai ras la povestioara ta
) Se vede ca iti place bmw, dar incearca un minim 325i daca vrei sa fii fan adevarat
E foarte tare marca asta...imi place ca are putere maxima cu un consum redus de combustibil+aspectul foarte misto. dar totusi preturi cam piperate.
Bună.
Îmi place această marcă de maşină.
Aspect exterior/interior, performanţă, fiabilitate, siguranţă, confort, etc.
Sunt o pasionată de maşini.
Ar fi trebuit să mă fac pilot de încercări (nu este târziu nici acum să fac asta). Am ales altceva să fac în viaţa asta şi sunt mulţumită de munca pe care o fac, este ca un hobby pentru mine.
Pa, pa.
Mai mult motocclete de la bmw sunt misto, si pretul oricareia incepe dela 6000E, deci nu-s prea ieftine.
Sal all.ma imbolnavesc cand le vad,nu pot respira cand le aud, tremur cand urla pe sosea, sunt bolnav dupa B M W.partea rea e ca nu am
Aurel100009 întreabă: