| adrian2345 a întrebat:

Considerati ca cele 30 de ore de traseu sunt suficiente pentru promovarea probei practice?

Răspuns Câştigător
| Lisadream a răspuns:

Pentru unii sunt suficiente, mai ales pentru unii baieti. Acestea sunt obligatorii ca sa intri in examen. Daca vrei poti iei mult mai multe, depinde cat te tine buzunarul. Multi spuneau ( care au carnet) ca in timpul scolii inveti niste lucruri de baza care iti sunt necesare ca sa iei carnetul. Inveti sa conduci cu adevarat dupa ce iei examenul.

4 răspunsuri:
| goejoy a răspuns:

Daca ai "mansarda curata" e super mult, dara cand ma uit in jur si vad niste soferi cu "lamaia" pe luneta/parbriz si nu stie unde sunt vitezele ma ustura ochii

| VladimirPutin a răspuns:

Nu

| Minnie a răspuns:

Ce pot sa zic? Acum dupa multi ani, in care vad altfel lucrurile ca la 18 ani, nu cred ca 30 de ore (care de fapt sunt vreo 22-23, ca deh, in loc de 2 ore pe sedinta se fac 1ora si 45 in cel mai bun caz) sunt suficiente. Daca ai talent la condus ar fi suficiente daca, repet, s-ar face 2 ore fix la fiecare sedinta dar daca esti mai timid, mai fricos sunt insuficiente. Important e sa si ai instructorul bun. Eu am avut unul la ACR de la care nu am invatat absolut nimic si dupa 4-5 esecuri am inteles asta si am fost la Ilioara si am dat peste un instructor super cu care pot spune ca am invatat sa conduc, de abia atunci am invatat sa stapanesc o masina. Ideal ar fi o imbinare intre un instructor bun, care sa stie cate ore ai nevoie si niste trasee bine alese si obstacole diferite ar fi succesul pentru permis. Desigur, o situatie ideala.

| didina6850 a răspuns:

Da. eu am facut vreo 12.