Sa instalezi interfata pe ce? Pe un tester, pe un laptop, pe un banc de teste etc. Daca vrei pe laptop strici masina suta in suta, cu siguranta vei avea numai robleme dupa aia. Daca vrei pe un tester depinde de modelul testerului, dar de obicei daca are suport pentru interfata respectiva ai update si apoi daca e pe USB iti va cere sursa interefetei in ce fisier o ai in calculator, o selectezi, incepe el sa isi ia singur tot ce trebuie, apoi iti cere codul de la licenta, apoi numele pe care este cumparata licenta, apoi codul primit prin telefon la confirmare si dai finish si asta e tot! Daca este piratat nu iti mai cere toate codurile, iti da o eroare ca nu merge instalat pe tester, in calculator merge instalat ca orice alt program dar iti repet nu il folosii pe masini pentru ca vei avea probleme mari, uriase!
Pe laptop, l-am avut instalat, a mers mam conectat pe un renault laguna si am incercat sa ma loghez pe masina mea (lancia lybra 2.4 jtd 2001)si nu sa mai conectat mi-a zis de optiunile de port serial, dar sunt facute optiunile. si are un cd cu program dar are licenta instalata deja.
Exact ce am spus... apar erori la soft-urile instalate pe laptop ci nu pe platforma standard!
Deci eu am acu eroare in laptop, nu? sau cablul este de vina?
Nu e nici cablul si nici laptopul. Erori apar frecvent la softurile de laptop nu de interfata, ca este eroarea aia sau alta dar vor fi mereu!