| Secret_9035 a întrebat:

Cum pot sa-mi scot un dinyte?

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unu si la scos cu un cleste si l-a durut destul pune 3 barbati tari la muschi sa te tina in pat unu de cap altu de picioare si apoi altul mainile si cineva sa vina sa iti extraga dintele

| Laura a răspuns:

Ce întrebare. Trage de el laughing

| jonny_7794 a răspuns:

Daca te enerveaza raspunsurile celorlati, eu propun sa iti tragi un pumn in gura

| Sofer a răspuns:

Il legi cu o ata si tragi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e de lapte astepti pana se misca mai tare si apoi il scoti singur. la masele eu le pot scoate cand vreau. e mai usor sa-ti scoti maselele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu propun sa te dai cu capu de perete! Ce intrebare stupida.

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Pai te duci la dentist, sau iti rogi tatal sa til scoata cu ata, sau il rogi sa til scoata cu mana pocetand astfel:isi baga degetul in gura ta, iti atinde degetul care se misca, il misca putin si dupa aia sa traga de el dar nu tare! Ca sa nu te doara cand til scoata, dintele tau trebuie sa se miste mai tare si dupa aia til scoate ca sa nu te doara! Asa face si tatal meu si nu ma doare! Bafta!

| Eyleen a răspuns:

Este de lapte? daca este de lapte poti lega o ata de el si tragi sau poti pune pe cineva s-o faca. Cel mai bine te duci la dentist. Daca esti elev du-te cu carnetul de note si nu mai platesti nimic.

| doru10rapid a răspuns:

La dentist

| BlondyBlue a răspuns:

Mergi la dentist happy