Eu am facut recent Itp-ul la un atelier deschis de curand, si nu au fost in stare sa gaseasca nici seria caroseriei si nici a motorului.Au cerut 80ron, am dat 100.Cu putina bunăvoința se poate.
Cat despre omologare, anul trecut am fost la RAR si mi-am schimbat in talon motorul de la 3000 la 2000.In 3 zile am avut actele gata.Cheltuiala 2000ron cu spaga cu tot.Am inlocuit si motorul bineinteles.Este important ca motorul respectiv sa fie de aceeasi marca, si sa existe si motorizarea respectiva pe o caroserie ca a ta.Sau varianta 2 mergi la ITP cu blocul motor vechi in portbagaj si suta de ron noua in talon.Traim in Romania.
Nu poti! In Romania nu se da omologare pentru absolut nici o masina cu motorul schimbat exceptand masinile de mare tonaj in anumite conditii pe care daca le indeplinesti poti depune un dosar si daca iti este validat dosarul poti schimba motorul, altfel il schimbi doar cu motor original si iti sunt completate noile serii in talon daca il schimbi cu tot cu bloc, daca nu lasi masina asa daca schimbi doar segmenti sau mai stiu eu ce. In cazul tau, or pui motorul la loc or nu treci de ITP decat cu spaga daca se complica cineva findca este cam grav nu stiu daca se baga vreun inspector ITP in asta dar oricum este urat daca te prinde politia sau ARR-ul cum fac mai nou controale... nu prea te sfatuiesc sa o lasi asa!