Sincer rele nu. Este bun pretul Din cate cunosc eu motoarele si cutia de viteze sunt foarte bune, in rest plangi Incontinu schimbi incepand de la cap de bara la pivpti bielete si mai ales rulmenti Acum trebuie studiat pret calitate Ca si o concluzie piesele sunt foarte scumpe Mie nu mi-ar trebui Dacia de nici un fel Pa
Nu trebuie sa ne dam prea mult cu parerea, piata a vorbit deja. Desi sunt convins ca ar putea fi vandute la un pret chiar mai mic decat cel actual, au totusi un raport calitate/pret greu de batut, ceea ce a facut ca Dacia sa fie lider de piata in mai multe tari. Si nu vorbim de lumea a III-a, fiind un succes si in tari precum Franta sau Germania.
Normal ca noi nu am fi romani daca nu ne-am blama propria marca, argumentul principal fiind calitatea. Probabil ca ne este greu sa pricepem ca nu este o masina premium, ci una ieftina, de clasa medie, dar cu pret de clasa mini.
Au facut treaba buna acest lucru trebuia facut imediat in 1990 cand au venit germani sa cumpere uzina cei de la wv si cum bine stit toti spuneau ca nu ne vindem tara si uite exemplu cehi fac scoda si multe wv se fac la cehi in aceeasi fabrica se putea si mai bine piesele la renault sunt scumpe la acelasi pret poti sa cumperi fiat linea si garantat ai mai multa calitate si fiabilitate
Incepand cu supernova, toate au fost foarte bune, economice si fiabile. Si acum, foarte multa lume, angajati Dacia si oficiali Dacia, spun, neoficial, ca cea mai buna dacie facuta pana acum, este Solenza, dar nu pot sa-ti spun de ce
Dacia a facut un pas mare din ziua cand grupul Renaut a cumparat si Dacia produce acum o masina competitiva de calitate si la un pret bun bravo lor.
Design reusit, insa ma indoiesc ca si caracteristicile tehnice sa fi fost imbunatatite.
Sunt bune pentru. autostrzile din romania, dar pentru. vitezomeani nu sunt bune numai daca le dai un tuning de cateva mii de euro
Alex întreabă:
Aurel100009 întreabă: