| eu_3200 a întrebat:

Daca ai putea sa iti cumperi orice masina pe care ai alege-o? De ce? Dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Brasoveanu_5018 a răspuns:

Bmw X6, elegant. sportiv, sogur

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Cineva spunea de A5 ca e o masina care consuma putin si e sigura laughing este draguta e adevarat dar consuma enorm de mult pentru un cuplu de 2 lei, forta ok dar nu exagerat de mare si siguranta tinde spre 0 nu are decat 2 intaritoare de 30 mm!

Eu unu as alege pentru oras o Toyota Prius, pentru drumuri lungi Toyota Land Cruiser, si pentru off road Mercedes G class. Daca ar fi sa aleg o singura masina/total as alege Land Cruiser, consum foarte mic pentru dimensiunie si forta ei nu ma refer mci in general, spatiu mai mult decat suficient, la nevoie se face cu 7 locuri, face fata in off road perfect in aproape orice situatie, service, revizii si piese foarte ieftine, confort incomparabil cu orice alta masina si in plus este o japoneze degeaba lauda toti masinile nemtesti fiindca din punctul meu de vedere dupa 2003 au ajuns in cadere libera!

| a1doru a răspuns:

Trabantul,ca in afara de jenti si toba de esapament, nu are ce sa mai rugineasca la el rolling on the floor

| lindemona a răspuns:

Buna,

In primul rand : ce bine ar fi.
In al doilea rand, eu mi-as alege un audi a5, negru sau gri, pentru ca sunt foarte dragute, foarte bune, sigure si nu consuma mult.
Daca nu, ar mai fi o varianta, un Volvo decapotabil sau un S80. Din aceleasi motive: siguranta, confort, consum mic, frumos. In plus, nu imi plac masini mici, prefer una mai scumpa dar pe care pot sa ma bazez.

O zi frumoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| moonY a răspuns:

maşina timpului

| BigV a răspuns:

Nu ma voi ascunde dupa deget(ca are un milion de cai putere sau ca atinge viteza luminii in - 3 secunde), daca ar fi asa cum spui tu (desi nu se poate laughing, din pacate) mi-as cumpara un rolls-royce/maybach/bugatti veyron! De ce? Pentru ca aceste masini impun respect si arata statutul social! Nimeni nu isi cumpara astfel de masini doar pentru ca sunt performante ci pentru nume! Trebuie sa invatam sa spunem lucrurilor pe nume! Daca vreti o masina de genul acesta spuneti macar adevaratul motiv, numai veniti cu explicatii pe care oricum nimeni nu le crede!