Nu te infometa! eu am fost grasa (pot sa zic) si am tinut regim si cu sala de fitness am slabit... dadeam 500 de gr pe zi
Daca nu mananci o zi intreaga, a 2'a zi mananci si pentru precedenta.nu asa se slabeste, asa se ajunge in spital.incearca doar sa manaci cat mai sanatos si sa faci sport, asa slabesti.
Nu slabesti asa. E cea mai atractiva metoda (si pare, pe buna dreptate, eficienta) dar nu e utila. Slabesti in timp daca faci mai multa miscare si tii un regim sanatos bazat mai mult pe hrana vegetala.
Renunti la sanatate pentru a arata bine...gandeste`te ce inseamna pentru corpul tau a nu manca o zi intreaga. Mai bine treci pe dieta...macar mananci sanatos si sigur poti slabi daca ai ambitie.
Degeaba nu mananci o zi intreaga si te chinui, pentru ca daca azi nu mananci si maine mananci cu duiumu' nu ai rezolvat nimic. Daca vrei sa slabesti, fa exercitii, mananca putin si des. Acum ca e vara si ai de unde lua, axeaza-te mai mult pe salate, fructe legume, mancaruri usoare. Daca te tii de aceste lucruri, cel putin 2-3 saptamani, chiar mai mult ( aici depinde de la om la om ), sunt sigura ca vei avea rezultate. Bafta!
Daca nu mananci o zi o sa mori de foame ff tare si cel mai rau e ca o sa ti se redcua masa musculara iar cand vei manca a2a zi in locul muschilor vei avea grasime
daca chiar vrei sa slabesti cauta pe net diete dar daca nu alegi una echilibrata vei slabi rapid dar in urmatoarea saptamana vei pune la loc mai mult
SUCCES!
Hey
. doar ti se face foame rau.si dupa aceea o sa vrei sa mananci si mai mult.deci mai rau faci, plus ca te poti trezi cu vreo boala(gastrita, ulcer etc). mai bine e sa mananci de mai multe ori dar mai putin.si sa ai grija ce mananci.
Aurel100009 întreabă: