| GulDan a întrebat:

Dati-mi si mie un site sa invat despre masini sunt incepator si la anul dau la carnet! Multumesc.

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e nevoie sa stii multe, legislatia rutiera e importanta si se invata pe e-drpciv.ro

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Uita-te la filmulete de genul asta https://www.youtube.com/watch?v=mEeuZw_aFls
Si incearca sa inveti putina mecanica, adica sa stii cam ce se afla sub o masina, ca sa ai idee ce se intampla cand conduci.
Nu te lua dupa asta de mai sus, legislatia las-o la urma. Eu sincer nici n-am citit-o, ca o invatasem deja in practica, de pe locul din dreapta. M-a completat instructorul unde nu stiam ceva, am mai invatat din mers, in chestionare, si am luat din prima cu 24 de puncte, in timp ce colegii care tocisera si la coada la examen, au picat.
Daca ai un prieten cu masina cu care te mai plimbi, intreaba-l chestii generale despre condus, cere-i sfaturi, sa stii la ce sa te astepti.
Daca esti dintr-un oras mai maricel, care are poligon auto, ai putea chiar sa iei legatura cu un instructor, sa-i spui ca te apropii de varsta pentru permis, si vrei sa inveti cateva lucruri de baza. Platesti o ora de conducere, si inveti cum sa manevrezi o masina, chiar daca nu ai dreptul sa participi inca la ore de conducere pe drumurile publice, in poligon nu te controleaza nimeni.
Succes!