Totul tine de educatie si gradul de civilizatie. Si acesti soferi, de regula, sunt mai putin educati si civilizati decat persoanele din alte profesii.
Condu 1000 de km in 7 ore iar in orasul unde ai de descarcat stai dupa unu cu bmw care-si admira unghiile, sau dupa una care uita sa plece de la semafor ca se admira in oglinda si incearca tu sa iti pastrezi calmu (nu-s sofer de "duba" dar se aplica si pentru altii)
Fac international cu tiru 3 ani si am intampinat cazuri & cazuri de la francezi prosti care nu stiu sa faca o depasire, se incorporeaza gresit in banda de iesire pe autostrada, merg incet sub limita admisa (unde e drum in lucru) pana la accidente cu sange si cadavre aruncate pe sosea. In general romanii se streseaza usor nu stiu sa mentina calmul
Cred sincer ca intrebarea era de ce soferii de duba sunt mai naspa ca restul, cuvantul cheie fiind duba din soferi de duba, nu soferi in general (ca toti injura)
si eu sunt curios care ar fi raspunsul
Comportamentul majoritatii celor vizati de tine este influentat, deopotriva -cred eu-, atat de (lipsa de) educatie cat si faptului ca stresul cauzat de greutatile meseriei!
anonim_4396 întreabă: