Eu am luat la 18 si B si C si E...Iar D-ul dupa vreun an, doi ca asa a fost situatia financiara. Dar C eu stiu ca si acum se poate da la 18. daca te gandesti sa dai, multa bafta!
Varsta minima 18 ani (cursul se poate incepe cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani).
Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria C durează cel puţin 8 săptamâni, timp în care se efectuează 60 ore de pregătire teoretică şi 40 ore de pregătire practică (conducere auto) sau echivalentul a 500 de km. Pregătirea teoretică o precede pe cea practică.
MAri succese și o zi cu zâmbet!
Condiţii pentru înscriere:
Sa fie declarat ''ADMIS'' categ.B.
Apt din punct de vedere medical si psihologic.
Varsta: 21 ani.
Sa nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiunile prevazute la art. 24 din O.U.G. 195/2002.
Deci raspunsul este 21 de ani si nu stiu cum spun unii ca au luat de la 18 ani ca eu am dat acum 7 ani de C si tot la 21 se lua nu s-a luat nici o-data la 18 ani, s-a luat la 23 pana in 2002 daca nu aveai 2 ani experienta in categoria B, daca aveai categoria B de mai mult de 2 ani se dadea la 21!
La varsta de 18 ani poti face categ C, CE furtuna diesel uita-te mai bine in decretul rutier integ ce zici tu dar aia a fost acu cativa ani si D ul la fel il poti da acum
Aurel100009 întreabă: