Mie nu mi se pare ca e ceva de rau. Daca pe tine te preocupa cursele de masini e foarte bine. Colegii tai rad de tine ca sunt invidiosi. De acum in colo, le poti da raspunsuri gen : " si ce ma te oftici? " sau " hai du-te si impusca-te" sau cv de genu' asta ca sa isi taca gura. Sper ca te-am ajutat dulceato
)))). ce tare
. misto de tot. esti prima care aud. bravo tie. nu e nimic rau
Dar as vrea sa vad o fata care sa fie mecanic, pardon " mecanica". asta ar fi cel mai misto
Daca tie iti place ce iti pasa ce zic baieti nu te lua dupa ei fa ce iti place si nu te lua dupa gura lumi ca este foarte rea. Mult Succes. Pa pa
Nu e rau deloc. Esti libera sa faci ce vrei, sa alegi ce iti place sau ce nu iti place. Nu ii mai baga in seama pe cei din clasa ta. Sunt niste tantalai care nu au nimic in cap.
Nu e nimic rău în asta. Nu ar trebui să-ţi pese ce zic ăia. Băieţii, în loc să aprecieze că o fată are o pasiune comună cu ei, râd de ea. Este foarte urât.
Oricum, nu e nimic rău cu asta. Fiecăruia îi place ce-i place şi nimeni nu are dreptul să te judece. Nu ar trebui să-i bagi în seamă şi să continui cu pasiunea asta.
Eu sunt pasionata de motoare...conduc un r1 din 2004... iar baietii chiar apreciaza asta![]()
Fain asa, dar pacat ca nu si baietii din clasa de la mine
baietii din gasca mea, care nu sunt in clasa cu mine, nu zic nimic, dar ceilalti nu mai inceteaza cu comentariile
Fiecare are dreptul dea a alege ce vrea sa faca...nu ar trebui sa te intereseze parerea celor care cred asta...si.ti zic un secret un barbat adevarat v. a accepta intotdeauna pasiunile tale si sa fim seriosi, carui baiat nu i.ar placea sa coboare iubita lui, o papusa dintr. un E39, si sa aiba si cunostinte despre masina aia?
Hai sa iti mai spun ceva, baietii gandesc ceva in genul,, iubita mea trebuie sa arate bine sa fie frumoasa si sa aiba ceva in plus fata de celelalte fete,, sunt singura fata rider din oras sunt privita altfel de celelalte fete sau chiar si de unii baieti, dar nu imi pasa, si iubitul meu e tot rider si iubitor de masini tari, dezmembreaza bmw. uri, repara motoare etc...doar parerea lui conteaza, iar el adora cand plec tare de la semafor, asa ca sfatul meu, nu ar trebui sa te intereseze parerea celor impotriva, fa ce iti place tie, doar parerea ta conteaza
Asa-i
Nu, nu e nici'o problema. :* Lasa-i sa rada, sa ramana cu rasul, cine rade la urma, rade mai bine. Sunt doar invidiosi, atata tot. Nu le da satisfactie. Si mie imi plac. :* Nu e nici-o problema. Te-am pupat. :*
Nu e rau fiecare cu gusturile lui, eu am baieti in clasa care se uita la barbie.
E putin sarit din pasiunile fetelor ( masini ) dar daca-ti plac evita sa arati si celor din jur aceasta pasiune! Bafta!
Sunt prosti la greu
sunt invidiosi pe tine pentru ca prietenele lor n-au chef de viata...
mai dai dreacu de bulani, sunt batuti in cap
Doamne da cum sa fie asta ceva rau. Sincer eu is impresionat ca o fata se uita la asa ceva. Bagi in seama toti rtarzi
dai drk.
Baietii din clasa de la tine sunt un pic mai batuti in cap, si ce daca esti fata si iti plac alea? bravo tie, si mie imi plac la nebunie, si m uit si la multe filme de curse cu masini
Nu dc sa rada is prosti so o colega de-a mea e pasionata si nu rade nimeni de ea. is prosti baieti de la tine din clasa
Nu e nimic rău în asta. Nu ar trebui să-ţi pese ce zic ăia. Băieţii, în loc să aprecieze că o fată are o pasiune comună cu ei, râd de ea. Este foarte urât.
Oricum, nu e nimic rău cu asta. Fiecăruia îi place ce-i place şi nimeni nu are dreptul să te judece. Nu ar trebui să-i bagi în seamă şi să continui cu pasiunea asta.
Nu e ceva rau in asta, fiecare are pasiuni diferite, chiar daca esti fata.Nu ii lua in seama pe baietii aia pentru ca ei poate cred ca glumesti sau asa ceva
. Tu doar ignora-i, poate sunt doar gelosi
.
andreideiu59095 întreabă: