Nu este adevarat, categoria B este pentru masini. Trebuie sa ai permis de categoria A. Numai bine!
Poti sa conduci, dar nu e legal. B este doar pentru masini cu maxim 9 locuri, de tonaj maxim 3, 5 tone.
http://instructorauto.bynet.ro/regulament-cod-rutier-3-1.php
Stiu ca A-ul este pentru motococlete dar aici era vb despre motocilete de la 900cm in sus, cine stie un raspuns sigur sa dea
DA.Categoria B este pentru masini (de la 500 cm3 iar o motocicleta de 900 cm3 poate fii condus cu A-ul din ce stiu eu. FUNDA?
Stiu ca A-ul este pentru motococlete dar aici era vb despre motocilete de la 900 in sus de aia am intrebat mersi oricum ![]()
poate primesti funda daca nu va fi un raspuns mai bun
Da.Merge de 900 cm3 cu A dar mi se pare ca alea cu motoarele de curse(nu cred ca ai de aia) merg cu B.Dar Cel mai bine ai B.Merge motocicleta si cu A.
SALLL! inteleg ceea ce zici u credeai ca daca motorul este mare de peste 900cc ar putea intra in categoria B insa e batut in cuie ca pentru a conduce un motor indiferent de cilindree iti trebuie A-ul nici decum orice alta categorie. deci niciodata nu o sa vezi o persoana cu permis categoria B conducand un motor fie el mai mare de 900cc. BN poate o sa vezi dar nu o face legal
) Succes!