| Simon a întrebat:

Este cineva interesat de achizitionarea unui Golf 4, lovit, poate fi folosit doar pentru piese!? Mai multe detalii la nr. tel. 0723977381. Sau daca stiti pe cineva interesat lasati un mesaj si va fi contactat. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Mai devreme te-am laudat, acum nu. Aici nu se face reclama, da anunt e gratuit acolo unde se vand masini

5 răspunsuri:
| Simon explică:

Daca adminii sunt de parere ca acest anunt nu are ce cauta aici sa ma anunte sau sa il stearga. Daca se dovedeste a fi asa imi cer scuze, chiar nu am avut nici cea mai mica intentie sa postez ceva ce nu ar fi trebui postat. Multumesc pentru intelegere. Mersi mariazet45, nu voi mai posta astfel de anunturi de acum inainte, totusi nu ma poti lauda mereu tongue. O zi minunata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma intereseaza...sunt din deva si mi-ar trebui mai multe piese.nr meu-0740206596.am si id daca te intereseaza jucatoru23

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi interesat, dar trebuie sa stiu unde e lovit. Trimite un mail la uncle_johny@yahoo.com, eventual cu poze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca mai este valabil anuntul, poate as fi eu interesat. depinde ce daune are si ce pret ceri. uncle_johny@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi trbue stanga spate si haion 0745757801,, e combi