| mysterioR a întrebat:

Exista bmw cu tractiune doar fata sau este doar zvonuri?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

BMW seria 2 active tourer are tractiune fata dar e disponibil si cu tractiune integrala.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Esti bun de prim ministru la cum te exprimi.
Nu "este" doar zvonuri, exista si BMW cu tractiune. Seria 2 tourer e unul dintre ele

| JackR a răspuns (pentru suntserios):

Trist, dar adevarat! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Este" si alte modele, seria 7(cel putin 740, 2015+) poti alege optional cu tractiune doar fata sau intergrala, asta doar in caz ca o cumperi nouawinking

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma indoiesc la modul cel mai serios ca exista seria 7 cu tractiune

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Suntem in 2018 laughing
Nu ar fi singurul ce alege acea optiune, cei de la BMW s-au obisnuit cu cei ca el(lucru josnic vorbind de BMW, dar bun in scop material laughing ) dar BMW trebuie sa ramana BMW-TRACTIUNE SPATE-
Da am inteles aluzia ta "ma indoiesc ca exista seria 7 cu tractiune".

Tu ai zis ca exista Seria 7 configurabil cu tractiune spate. Da un link sa vad si eu.

Nu am link-uri, nu sunt interesat de BMW, o spun doar ca se poate cu siguranta atata timp cat cel putin unul exista pe soselele din Europa, nimic mai mult.

Pai daca se poate, inseamna ca undeva exista un link catre un BMW cu tractiune. Tu ai scris cu manuta ta ca exista seria 7 cu tractiune. Acum te rog sa si dovedesti ce ai spus.

" Coco777 a răspuns:
"Este" si alte modele, seria 7(cel putin 740, 2015+) poti alege optional cu tractiune doar fata sau intergrala, asta doar in caz ca o cumperi noua

Omul a pus o intrebare,eu i-am dat un raspuns informativ,nu am nici un motiv,nu vreau si nu imi pasa sa dau un raspuns unuia ca tine ce se crede inteligent,dar de fapt nu stie citi bine ce se scrie aici,unuia ca tine gen "Google copy/paste" eu nu am oferit omului raspuns pentru puncte si pentru a deveni "campion", informeaza-te singur, ce mi-ai cerut tu, da ii pot oferi lui in privat, asa ca abtine-te sa imi mai raspunzi in topicul astawinking

Exact, omul a pus o intrebare si tu i ai dat un raspuns eronat, care il induce in eroare.

De ce oare, multi dintre voi, aici pe site, cand ii intreb de o mica dovada care sa le sustina afirmatiile nu stiu decat sa tipe ca ei nu dau raspunsuri pentru puncte si capmioni si rank?

Nu era mai simplu papanasule fie sa dai un link, iti sustineai raspunsul si teminat discutia sau ziceai "Da ba, am scris un ca.cat ca habar nu aveam despre ce e vorba. O sa ma abtin de acum"

Dar nu, tu in loc sa recunoscti ca ai scris o aberatie sau da iti sustii aberatia, tipi ca tu nu ai oferit raspunsul pentru puncte si rank uri. Penibil sa incerci sa intorci discutia catre orice numai nu catre faptul ca ai scris prostii.