Frate aterizeaza naibii pe pamant ca wrestlingu' este un mare fake, e de rahat si cand vezi aruncarile alea nu-i cine stie ce au un fel de plasa, deci pe ei ii doare la basca.
Tate...
uită-te la UFC/Box si pe urma la Wrestling.
sa vezi ce diferenţăăăă... mareeeeeee este!
Cu siguranta nu iti dai seaman cat de periculos este acest sport.
La noi in tara nu am auzit de nici un club unde sa se poata practica acest sport.
Recomandarea mea ar fi sa faci cu totul altceva daca chiar vrei sa ai parte de adrenalina. Poti face alpinism atat pe perete special amenajat cat cel utilitar sau cel montan.
Mult succes,
Hihihi![]()
chiar ar fi tare daca ai ajunge wrestler![]()
si eu mi'as dori sa stiu o scoala sau ceva de genu![]()
![]()
:p
@paul27 bine zis.eu cred ca baiatul vrea sa se trezeasca la spital cu fracturi
.
Nu omule nu exista club de wrestling in romania! Du-te in America si vezi, si asa trebuie sa faci sport inca de mic, sa faci actorie, sa iei steroizi, sa te duci la sala si cel mai important sa iti infrunti riscurile meseriei si ma refer aici la cateva mici(ori mari daca ai ghinion) operatii pe an! In America exista scoli de wrestling, si wrestlingul nu ca este fals dar este doar REGIZAT, unele manevre chiar sunt reale, sunt doare efecte speciale, si Edge zicea intr-un interviu sa nu incerci asta acasa pentru ca e fals si nu e real ca boxu etc. Lasa visele deoparte si mai invata ceva... P. S. Un adevarat fan al wrestlingului nu sar uita acasa spunand ca vrea sa devina wrestler sau sa se duca la frun club de asa ceva sau sa isi puna problema daca e fals sau ireal...
Exista scoli dar nu in Romania![]()
...si daca bugetul iti permite si chiar crezi ca poti sa ajungi la valoarea lui Jeff(desi e imposibil), documenteazate
Si eu vreau sa ajung vedeta. dar ma tem ca nici asta nu se poate.
In romania nu cred ca exista asa ceva...si ca sa ajungi ca ala iti trebuie ani de experienta
Multi am auzit vorbind despre werstling.![]()
ma rog am intrebat si eu pe cine pastionat de asa ceva sa imi zica la ce ora se difuzeaza...si m-am uitat si eu 5 minute la wrestling.Am ramas masca vazand cum se bateau aia, dar, mai mult, cat de ireal este ce fac aia acolo.Deci,practic,aceasta chestie care tu o numesti "sport" nu exista, totul e regizat.si deci nu O sa gasesti nicio data club de asa ceva![]()
cine crezi ca e prost sa antreneze oameni de'al de tine care vor sa se bata fara nici un motiv