| ramonatm17 a întrebat:

In conditiile in care nu ai varsta de 18 ani implinita, poti sustine examenul scris pentru permis? Adica sa presupunem ca pe data de 20 implinesc 18 ani, pot da examenul pe data de 15(sala), iar orasul dupa implinirea varstei, respectiv dupa data de 20? Sa imi explice cineva mai bine care sunt conditiile.

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu poti da. Conform legislatiei poti da sala in ziua in care faci 18 ani dupa ora 12:00, apoi traseul cand esti programata!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu se poate, legislatia este foarte clara si imperativa, sustinerea examenelor teoretic si practic se poate face numai dupa implinirea varstei de 18 ani. Succes si numai bine!

| Rŏllшау a răspuns:

Pai pana nu implinesti 18 ani nu poti da examenul de conducere.

| Mariana155 a răspuns:

Sala o poti da inainte dar orasul doar dupa 18 ani.

| mihaitudor973 a răspuns:

Poti da examenul dar nu vei putea lua permisul decat dupa ce ai implinit 18.

| vlad4game a răspuns:

Di cate stiu eu si cred ca stiu bine trebuie sa ai imliniti 18 ani ca sa dai exameneletongue

| kornelush29 a răspuns:

Nu e adevarat! poti sa dai si examene si traseu in orasul tau si cand implinesti 18 ani te duci si iti iei permisu.

| omg0893 a răspuns:

Salut. Nu se poate. In primul rand, depunerea dosarului trebuie sa se faca dupa implinirea varstei de 18 ani (la o zi dupa chiar). In al doilea rand, va trebui sa astepti putin dupa ce-ti depui dosarul (in unele orase e pana la 3 saptamani) si dupa aceea vei da sala, respectiv orasul.