anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intamplator cautand pe google BMW X7 mi-au aparut cateva rezultate
Exista BMW X7? Daca da aratati-mi si mie niste poze.
Eu personal nu cred in acest concept sa-l creeze cei de la BMW pe succesorul lui X6

8 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Cred ca aici se fla tot http://images.google.ro/......tp?/imgres

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@ralucaTpu de ce nu pot da msj pv? nu am primit nici confirmare pe mail straight face ...ai putea sa ma ajuti te rog? multumesc anticipat. happy

| adriana_sw33ty_angy a răspuns:

@ralucaTpu ti-am trimis maill-ul. sper ca macar de data asta sa mearga happy
multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daniela ce naiba e ala Sedan sau Suv sau si una si alta? N-are Logica sincer...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exista un prototip dar nu stiu cand o sa-l scoata pe piata

| XxXKevinXxX a răspuns:

Salut. x7 inca nu a aparut eu sunt in germania acum x6 ieste.

| flavius1921 a răspuns:

Proiectul X7 – asa cum era el cunoscut – a intrat insa in hibernare, pe masura ce principala tinta vizata – piata din SUA – a intrat in declin. Totusi, exista inca o umbra de speranta...

X7 a produs atata tam-tam la vremea lui, incat Mercedes si Audi au facut tot posibilul sa nu fie prinsi cu pantalonii in vine, lansandu-i pe GL, respectiv Q7.

Totusi, BMW s-ar putea afla in situatia celui care rade la urma, daca sursele din cadrul companiei bavareze nu mint in legatura cu faptul ca uriasul tot-teren se afla inca in actualitate.

Desi segmentul vizat de X7 se afla practic sub asediul grupurilor de ecologisti si a celor care in general nu suporta SUV-urile, este posibil ca acesta sa evite tirul in caz ca isi va face debutul cu o serie de propulsii ecologice sub capota. Atunci sa te tii...

| AdYTpU a răspuns:

Si eu am avut impresia ca vad un BMW inalt cat un X6 dar mai lung si credeam ca este un X7 dar cautand am aflat ca nu sa inventat succesorul lui X6