Mai bine un opel astra de 4-5 ani, sau o skoda. depinde si cu ce e dotata masina (aer conditionat, abs, etc.)
Prefer straina dat sa stiu ca pot circula in siguranta cu ea.
parerea mea.
bafta
Salut! Exact acceasi problema o am si eu: bani putini dar am nevoie de masina. Eu am ajuns la concluzia ca Opel e o masina buna si cred o sa cumpar una, idiferent de km. Ma poti contacta la euombun@yahoo.com pentru a discuta in detaliu concluziile mele... Eu sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine!
O masina la mana a doua, e o loterie, poti sa ai noroc si sa te bucuri din tot sufletul, dar sunt si situatii cand poti sa te pacalesti. Daca o cumperi de la cineva cunoscut, fiind si unic propietar se merita.
Clar masina straina. Dar depinde, cum a zis cineva mai sus, e ca la loto, ori ai noroc, ori nu.
Straina dar din germania, depinde cat oferi, si sa fie diesel ca sunt mai fiabile si nu se strica asa des ca benzinarele
Eu am un Toledo din 2002, 150 CP. O am de mai bine de doi ani, am facut cu ea in acesti ani peste 40. 000 km si crede-ma ca nu am schimbat la ea decit placutele de frina si in rest, motorina si ulei. Sunt super incintat de ea si nu as schimba-o cu nici un logan din lume. Nu critic acum loganul dar tehnologia lor noua e sub tehnologia altor marci, care exista acum citiva ani.
Aurel100009 întreabă: