| mgtow a întrebat:

M-am atasat de testele online de categoria C si cateodata m-a cam enervez ca imi ies greseli, nu am carte sa invat si as vrea sa stiu de ce se pun acele intrebari de acomodare? Sant intrebari care trebuie sa fie bifate 1, 2, 3 toate 3 sau niciuna din variantele A B C? Ma pun asa cam suparat ca tot incerc sa ma straduiesc dar odata am scos 22 din 26 de intrebari si azi am ajuns la 15 - 16. sad teste le fac in drpciv.ro

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Intrebarile de acomodare fac parte din metodologia de examen, fiind prevazute in Ordinul MAI nr.268/2010(privind examinarea) si au menirea de a-l introduce pe candidat in atmosfera de examen si a verifica functionarea aplicatiei informatice. Raspunsurile la aceste intrebari nu au importanta, poti sa le gresesti deoarece nu se iau in considerare. Cred ca ar trebui sa studiezi foarte bine OUG nr.195/2002 si HG 1391/2006 si abia apoi sa treci la teste. Poti sa citesti si ordinul aratat mai sus, in ce priveste materia din care se fac subiectele pentru categoria C si acolo sa insisti. Succes si numai bine!

| maryy a răspuns:

Si eu obisnuiam si obisnuiesc ca fac teste pe drpciv.ro,dar pentru categoria B.Depinde acum. Poti face si mai multe si mai putine.Acele intrebari de acomodare au ca scop de a acomoda viitorul sofer in aceea atmosfera a examenului.Si nu are importanta cate faci.Succes!