| SuperGlue a întrebat:

Ma gândeam sa iau un Matiz, ce alte variante mai găsești tot asa cele mai ieftine posibile euro 4? Gen cele mai mici costuri de întreținere posibile!

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Parcă știai și ce alte variante găsești...

https://www.tpu.ro/......-cutia-cu/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Renault Clio 2 1.2 benzina
VW Polo 6n/6n2 1.0 mpi
VW Lupo/Seat Arosa 1.0 mpi

Si mai sunt multe variante, doar ca nu neaparat recomandate. Corsa C si Astra G sunt ok si ieftine la intretinere, pana cedeaza ECU motor; eu am patit-o, si nu a fost o surpriza ieftina. Deci nu prea recomand un Ecotec ieftin, doar unele motorizari sunt recomandate, iar alea nu sunt ieftine.

Daca ar fi sa iau o masina cu gandul la costuri mici de exploatare, as alege Logan 1 facelift (dupa 2007) sau Astra H.
Sunt ieftine si foarte rezistente, ambele.

| SuperGlue explică (pentru sierra1):

Mai stiu si eu, da vreau si la alti părerea poate mai stiu cateva modele!

| ValentinMihai78 a răspuns:

A te gândi la cumpărarea unui Matiz în 2025, înseamnă că ești un novice în cunoașterea automobilului! Cum bine spune cineva aici, mai bine cauți un Logan 1, un Clio Symbol, Opel Astra Classic, Skoda Fabia 1, Seat Cordoba 2. Dar, niciodată nu aș recomanda nici un fel de model Daewoo produs în România până în 2005. Ca vehicul clasic de garaj, da, de uz zilnic nu! De ce? Majoritatea modelelor erau construite pe platforme tehnice Opel din anii '80, caroserii moi la un accident și alte neajunsuri. Chiar și ce se numeau noile Leganza, Nubira, de la sfârșitul anilor '90, nu erau chiar atât de moderne!