Preferatu meu, care mi se pare si perfect din toate punctele de vedere(raport consum/fiabilitate/etc) este de 1. 8 turbo, la 170-200 de cai. Peste asta, nu mai ai ce face, nu mai e necesar, iar sub, e mai greu dupa ce te obisnuiesti asa. De cate ori patesti, de exemplu stai de mult in spatele unui TIR si la un moment dat se fac 2 benzi si tu esti primul in coloana. Bagi pedala in pamant si tot nu iti trage si toti din spate fac cu farurile si te claxoneaza sa te dai la o parte si tie nu iti trage motoru cum ai vrea. Mno, asa ceva nu patesti cu un motor de la 1. 8 in sus cu peste 110 cai.Deci, am spus parerea mea, 1. 8T, 170-200 cai. sall
Am mers cu un 206, benzina, 2004, 75 Cp si am patit de cateva ori asa. Cu a 3a, pe la 65/70 la ora, bagam pedala in pamant si abia se misca. Nu prea ai ce sa'i faci cu pedala in pamant rugandu'te ca la turatii mai mari sa mai prinda ceva putere
Nu toti pot sa ii foloseasca, asa e, dar o masina cu cai multi putere poate merge si cu 30 km/h, si cu 60km/h, dar si cu 300 pe autostrada! pe cand o masina citadina oricat ai trage pe ea, nu vei atinge 200 km/h! normal ca nu ai ce face cu masini joase, exotice, pe drumurile noastre, dar cand ai asa ceva si un drum bun, sigur nu iti va parea rau ca are 500 CP!
Cata putere trebui mai tot timpul? aici fiecare masina e facuta sa mearga, adica daca e mica, e si usoara, ii ajunge motorul care il are, fie el de 1. 2; 1. 4; 1. 6 etc, singura problema e ca nu va avea un demaraj grozav, si asta vei simti cand vei vrea sa faci o depasire mai rapida! dar eu zic ca de la un motor de 1. 5 DCI sau 1. 6 benzina in sus incepe sa fie suficient! ideal un 1. 8 turbo sau 1. 9 TDI, tinand cont si de pretul carburantilor care este in continua crestere!
La o motocicleta sunt suficienti cei 60-90 CP pe care le au majoritatea, acestea avand pana in jur de 200 kg, acei cai putere sunt arhisuficienti pentru demaraje in tromba si viteze mari de deplasare! Dar la fel ca si la masini, conducatorul auto/moto face diferenta! poti merge si frumos, dar si brutal cu orice! Depinde cum tragi de gaz" sau cum apesi pedala!
Concluzia este ca orice incepator, la orice categorie, sa nu se avanteze pe modelele de top! ci treptat, cu capatarea experientei sa avanseze usor!
Nu iti iei M5 fiind icnepator, nici Suzuki Hayabusa! (cand ai facut scoala pe Tico
) Bafta!
Pai acum am un 3. 0 pe benzina. Are 200 cai si nu cred ca as putea sa vreau mai mult de la o masina. Cum merg mult la drum lung conteaza sa am o masina pe care ma pot baza intr-o depasire si sa aiba o tinuta de drum. P. S.: in oras merg cu un 1. 2 htp
2. 5 Diesel este perfect, 150 - 170 cp aproximativ 310Nm, mi se pare suficient pentru aproape oricine (exceptie astia care n-au ce face cu banii, etc.), plus ca sunt foarte fiabile.
Aurel100009 întreabă: