Amindoua se incadreaza in categoria,, MASINI", de fapt cam tot ce e made in Germany intra in aceasta categorie. Depinde de gusturile fiecaruia in general, si de banii pe care ii are. Eu as alege Bmw, pentru costuri mai reduse de intretinere, ma rog daca le pot spune asa, pentru ca nici una dintre ele nu va necesita nu stiu ce investitii in intretinere, dar Mercedesul, de e Mercedes si plecind de la pretul siliconului pe care il dai pe bord, la eventualele piese schimbate (un far spart, de exemplu) costa. Depinde acum si de ce posibilitati dispui tu, ca si o asigurare in viitor, intelegi tu ce vreau sa spun. Daca ar fi sa introduc in aceasta categorie si alte marci, sau daca ar fi sa aleg eu, as alege Audi, ma rog chestie si de gust, desi am lucrat ceva timp in Stuttgart, la o firma de pe acolo si am ramas incintat de ce iese pe poarta de acolo.
Depinde ce doresti eleganta sau forta.Nici una, eu aleg Audi mi se pare masina completa, de la consum, aspect, forta, interior.Parerea mea ca se claseaza intre cele 2 alese de tine.
O vorba din popor zice asa...Mercedes si restul
...deci cred ca m-am facut inteles! Cheerz!
Aurel100009 întreabă: