anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat 2 jante sh sa pun cauciucuri de iarna pe ele, una dintre ele avea si camera pe ea pe sub ciuciuc iar una nu, cel de la care le-am cumparat a zis ca nu o sa am probleme cu ea deoarece se poate pune si doar cauciuc pe ea, cel de la vulcanizare mi-a confirmat asta si am pus doar cauciuc(dupa ce a pus si supapa), treaba e ca acum cam la 6-7 zile trebuie sa bag aer in ea pentru ca se dezumfla destul de rau, cauciucul e nou, nu are urme de intepatura nimic si nici nu se aude fasait ceva...ce sa fie de vina?

Răspuns Câştigător
| EddiWeed a răspuns:

Posibil sa nu fi lipit cum trebuie cauciucul de janta, eu zis sa te duci la alt service de roti pentru a le verifica/eventual desface de pe janta si puse din nou

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Trebuia sa te intorci la vulcanizare imediat ce ai sesizat problema, cel mai probabil scapa printre janta si anvelopa si s-ar fi remediat gratuit.
Acum nu iti ramane decat sa mergi la o vulcanizare, unde iti demonteaza roata, o scufunda in apa si identifica imediat pe unde scapa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am rezolvat, se pare ca nu era bun vintilul... pierdea aer...

| Anonimuuuussssss a răspuns:

Chiar cred ca e intepat.O gaura cat circumferinta unui ac de mica poate sa ti-l desumfle fara sa auri niciun fasait.Cel mai bine ar fi sa il verifici. Sper ca te-am ajutat!

| EddiWeed a răspuns (pentru Anonimuuuussssss):

Daca e intepat se dezumfla foarte putin.eu am mers mult timp cu un cui in roata si pierdea foarte putin aer. daca nu sunt lipite cum trebuie de janta se dezumfla cam repede, am patit asa cand am scos aerul din roti si am bagat azot atunci se'au desplipit de pe janta

| Radu921 a răspuns:

Sunt unele vulcanizari care au bazin si pot sa scufunde tot ansamblu (cauciuc + janta) sub apa si vezi pe unde sufla. Daca e intre janta si cauciuc se poate remonta si pune un adeziv pe baza de cauciuc intre janta si cauciuc (prenandez sau echivalent). Astea sunt riscurile cu jante secondhand. Daca nu rezolvi pui camera sau incerci sa schimbi janta daca mai accepta vanzatorul. Daca janta e putin stramba se poate indrepta chiar daca e de aluminiu. Eu am cumparat doua jenti de aluminiu, mi le-au indreptat cei de la vulcanizare si nu am probleme cu ele. Alege o vulcanizare care a mai facut asa ceva.