Scoala o poti incepe cu putin timp inainte sa implinesti 18 ani, dar examenul il dai doar dupa ce ii ai impliniti. Succes la scoala de soferi.
Asta doar daca ai facut in "tinerete" karting sau motociclism, daca ai urmat cursurile unei astfel de scoli si ai cativa ani de performanta...
La 16 poti da pentru A1 motociclete sub 125cc.
La B1 este o bataie de joc, trebuie masini cu o masa mai mica de 550kg si o viteza maxima de 50km/h(parca)
Orice Schumacher se ascunde in tine, trebuie sa astepti.
Nu cred ca este o tara unde poti lua permisul la 16 ani
Regulament de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernuluinr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice
Art. 33 - Persoana care solicita examinarea in vederea obtinerii permisului de conducere trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
a) sa aiba varsta minima de cel putin 16 ani impliniti, pentru. subcategoriile A1 si B1
b) sa aiba varsta minima de cel putin 18 ani impliniti, pentru. categoriile A, B, BE, C, C1, CE, C1E si Tr
[...]
Art. 29 - (4) Pot efectua cursurile practice de invatare a conducerii unui vehiculpe drumurile publice si persoanele care nu au inca varsta minima prevazuta din prezentul regulament pentru categoria sau subcategoria din care face parte vehiculul respectiv, dar nu cu mai mult de 3 luni inainte de implinirea acesteia sau, daca urmeaza cursurile unei institutii de invatamant preuniversitar cu profil auto, nu cu mai mult de 1 an inainte de inplinirea varstei
Poti dar la categoria B1 mi se pare.acolo intra masinile sub 50 cm2 si sub 0, 5t cred. dar nare rost mai asteapta 2 ani ko sa ai timp dupa sa tot conduci
:-p.sau cu 3-6 luni inainte de 18 ani asa stiu.sau marog asta daca vrei la cat.B.la motorete poti sa dai asa stiu
Aurel100009 întreabă: