| Seby80 a întrebat:

Permisul il pot lua la 17 sau numai la 18!

Răspuns Câştigător
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus! Poţi începe şcoala cu 3 luni înainte de majorat însă examenul trebuie să-l susţii doar după împlinirea vârstei de 18 ani.
O zi cu zâmbet să ai!

16 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

A1 si B1 le poti lua de la 16 ani, si A, B, C de a 18, in timp ce D-ul numai de la 21 de ani, dar te poti apuca cu 3 luni inainte de implinirea varstei necesare pentru fiecare categoria de scoala, dar examenele le poti da numai dupa implinirea varstei limita atat cel teoretic, cat si cel practic!

| Stefanu a răspuns:

Poti sa incepi scoala inainte cu 3 luni sa fii 18, dar cred ca carnetul o s-o primesti numai daca ai 18.
Stima!

| peste2009 a răspuns:

Depinde si ce permis vrei? A A1 B... etc

| George_9481 a răspuns:

Poti face scoala cu 3 luni inainte de a implini 18 ani.Dai examenele si iei permisul dupa ce ai implinit 18 ani.

| ROB3RT89 a răspuns:

Poti sa dai de permis si acum, dar il primesti la 18 ani.

| alexaalexandraa a răspuns:

Cu 3 luni inainte sa implinesti 18 poti sa incepi scoala. Examenul il dai doar dupa ce ai implinit 18 ani.

| Michael54654654 a răspuns:

Depinde in ce tara esti, in Romania de la 18 ani in sus poti lua permisul.
In america poti lua permisul de la 16 ani.
Funda?

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Daca te duci la liceul auto acolo il primesti direct nu mai faci scoala de soferi.si primesti pe nu stiu cate categorii vreo 3 parca.si il iei la 17 ani si pana la 18 poti conduce dar insotit de un adult

| cr1571n3l a răspuns:

Se poate da si la 17 ani dar permisul il iei la 18.

| yoNicole13 a răspuns:

Sincer nu stiu sa iti rasp la intr asta, dar daca vrei sa ai masina de la 16 ani poti sa iti iei una la care nu ai nevoie de permis. Pe urma la 17-18 ani iti iei si permisul. Succes!

| Andr33a96 a răspuns:

Poti face sc la 17 dar permisul il primesti la 18 happy

| angels0nina a răspuns:

Clar ca ai voie la 17 ani sa conduci dar numai insotit de un adult care are permisul.Iar permisul il iei la 18 si jumatate nu-l poti lua dupa o saptamana dupa ceai implinit 18 ani.

| Hosa95 a răspuns:

Ore cu instructorul poti sa faci si la 17 ani dar o sa dai de permis cu 3 luni inainte de a implini 18 ani si il vei primi cand vei implini 18 ani
big grin

| ionutz0097 a răspuns:

Este o lege in care spune ca poti conduce la 17 ani dar nu stiu daca au aplicat-oi dejawinking

| Silviu1991 a răspuns:

Te poti apuca de la 17 ani, dar il vei primii doar cand faci 18

| PiciuPiciu2012 a răspuns:

Poti sa dai examenul de permis si daca il iei si ai 17 ani ti-l da la 18 ani permisu.

Întrebări similare