Depinde de cand se introduce legea.O sa poti doar de 16 ani sa conduci dar cu o conditie.sa faci scoala de soferi pentru categoria A1.A cazut faza cu atestatu ca mergea oricine fara sa cunoasca vreun semn dadea 50lei si avea atestat! DE LA 16 ani cu cat A1 mai poti!
Nu stiu, dar sper sa fie asa! Putzoii aia pe caprele lor is prea galagiosi. Si pe langa asta nici macar casca nu poarta unii si dupa aia ii vezi pe la televizor pe parinti... vai saracul, n-o facut rau la nime' de ce o trebuit sa moara strivit de un tir?
Vei putea conduce scuter tot de la 16 ani dar vei avea nevoie de permisul A1 care iti permite sa conduci motor pana in 125cmc si 11KW, momentan poti conduce scuter de 49 cu un simplu curs de legislatie
Asta vorbeam si eu cu varmiu, chiar acum 20 de minute. Asta zicea si el, deci e posibil.Mie una nu mi se pare normal, daca pana acum nu a fost interzis de ce sa interzica acum? Ce, generatia noastra e mai fraiera sau cum?![]()
Ok, zic sa fie amenzile mai mari sua o pedeapsa mai *crunta* pentru cei ce se dau in stamba, da asa, pentru aia nevinovati...
Pai verifica pe gugle
, e jalnic daca e asa desi nu am scuter, in alte tari se poate conduce masina de la 16 ani iar aici se interzice si scuterele.
Dragon999 întreabă: