| Twety a întrebat:

Sal TPU big grin Am o intrebare.Am un Vw Caddy Life si nu e bun lichidul de parbriz care e in rezervor spuneti-mi si mie cum pot goli rezervorul ca sa pun solutie speciala ca sa nu inghete. Dupa parerea mea cred ca e apa pentru ca mereu cand e sub 0 grade sau imi putin nu merge pompita ca sa dea apa pe parbriz, si tot ca sunt la capitotul acesta spuneti-mi si mie cat trebuie sa fie preziune la roti si ce are daca ASR este pe OFF. Ofer Funda big grin

Răspuns Câştigător
| MrSoapte a răspuns:

Pai poti completa peste cel existent! Iei lichid pentru anotimpul rece, si mai adaugi spirt sau alcool! Si rezolvi pb! Cat despre presiune...scrie pe capacul de la rezervor! ASR-ul (Anti Slip Regulator)impiedica patinarea rotilor motoare la demaraje puternice sau pe suprafete umede, zapada etc. prin franarea selectiva a rotilor sau chiar prin reducerea cuplului motor

2 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Pai ai doua variante simple:
1. Cand este dezghetat lichidul, il folosesti pe tot pana la golire si umpli cu lichid de iarna.
2. Tot cand este dezghetat, completezi pana la umplere cu lichid CONCENTRAT pentru iarna, in functie de calitatea acestuia si de cantitatea de lichid de vara (sau apa) ramasa in rezervor, obtii un punct de inghet mai scazut.
Presiunea recomandata in roti o gasesti pe interiorul usitei de la capacul rezervorului sau in manualul de utilizare.
ASR-ul pe OFF poate determina pierderea tractiunii la accelerari bruste, mai ales in conditii de aderenta redusa, prin urmare este util in special iarna.

| Ciklone_Adelina_1980 a răspuns:

Scoate furtunu da la rezervol si dai tot afara nu e asa da greu