| Aston a întrebat:

Sall ce parere aveti de tractorul CLAAS Xerion 5000? mie imi place eu sper ca peste 12 anii sa-mi pot cumpara unul si un CLAAS Lexion 770 si sper sa fac bani astia din hockey deci sper sa raspundeti si sa imi spuneti ce parere aveti de Tractor!

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Este un tractor bun, conditii de lucru excelente in el, consum ok, forta pe masura dar este ok numai pentru terenuri extrem de mari fiindca altfel nu scoti nici banii de intretinere ai tractorului din ce castigi dupa urma a 7-8 hectare, trebuie sa ai minim 20 ca sa faci ceva. Oricum nu ai nici o sansa sa scoti in Romania sau oriunde altundeva in Europa bani din Hockey fiindca nu exista campionate oficiale in Europa!

| Aston explică (pentru FurtunaDiesel):

Da dar de la 14 ani vin din alte tari si de cum jocii te eslectioneaza la americani iar acolo sau in Rusia se castiga foarte bine

| FurtunaDiesel a răspuns:

Mai gandeste-te cu 14 ani ca in america pana la 16 n ai voie sa faci sporturi violente exceptand boxul. Nu ai voie arte martiale, hockey, fotbal american decat din liceu de la 16 ani iti da voie. In Rusia nu am fost si nu stiu asa ca nu vorbesc dar in America eu zic sa te mai gandesti!

| emoboy a răspuns:

Poi ai hectare pe care sa le lucrezi? Poti sa iti faci asociatie si daca ai multe hectare poti primi suventii si poate sa iti iei un tractor performant! Xerionul este visul oricarui tractorist dar este foarte scump si modern! In Romania nu cred ca o sa vezi multe din astea! Stiu pe cine care si-a luat tractoare si combini pe suventii! Un John Deere 7730 5miliarde(lei vechi)si o combina CWS 1550 seria 2 la acelasi pret si o Laverda Rev220 si un JD 6620 ambele 4miliarde! Sunt foarte scumpe si piesele la fel! Daca nu ai sute de hectare de lucrat degeaba ca JD7730 are 180Cp si face 10Hec/zi 1hec/h.Eu zic sa de mai gandesti dar dupa 10 ani o sa iasa altele mai moderne.Despre Claas nu ai ce sa spui, este mai bun decat toate JD, New Holland-urile.Dar vezi ce investitie vrei sa faci!

| ThePoet a răspuns:

Pana peste 12 ani se vor face altele de 3 ori mai bune decat astea.

| Mephisto666 a răspuns:

Nu te supara pe mine dar trezeste-te din vis
un xerion 5000 si un lexion 770 sun foarte scumpe
uite exemplu concludent la lexion
http://www.agriaffaires.ro/......n-770.html

si este la mana a doua