| Oaleleeeee a întrebat:

Salut!

-Am si eu o intrebare si sta in felul urmator...
As vrea o camera auto buna de filmat sa filmeze bine si ziua si noaptea sa se vada si numerele de imatriculare clar.

Vreau sa ma apuc de Bolt si ce ma sfatuiti camera tripla, e intimitatea clientilor (gen sa filmeze si drumul in fata si in interior+spate) ori camera auto dubla fata+spate fara interior,ma gandesc ca ii jeneaza sau stanjenesc daca vad ca au un obiectiv de filmeaza in interior,ca incalc intimitatea lor.

Deci sa raman pe camera de filmeaza doar drumul in fata?

-As vrea o camera mica sa nu ocupe spatiu mare din partbriz din campul vizual,sa nu ma jeneze, sa fie mica usoara si practica,si sa aiba si claritate buna,sa aiba si aplicatie pe
-telefon- sa pot sa descarc filmarile in caz de ceva.(N-am Pc sau laptop) Ori sa aiba ecran sa vezi direct de pe ea filmarile desi nu se intelege mare branza pe ecran mic,fata de un telefon.

Am cautat top camere de bord pe internet si cand vad pe eMAG sau altex recenzii erau nasoale chiar daca pe site-uri erau puse in clasament ca fiind bune,gen se vedeau execrabil nici numerele,sterse asa...(Noaptea era haos zici ca era filmat cu borcanul)

Ar fii si mai bine daca a-ti avea voi camera de bord pe care o recomandati cu incredere, sau sa cunoasteti pe cineva care e super multumit de cum se vede si o are de mult timp, si inca merge fara probleme.

-Multumesc!

2 răspunsuri:
| qgenius153 a răspuns:

Viofo A129.

| Tonysima a răspuns:

Eu iti recomand ceva foarte bun cu care poți incepe mic dar sa iti țină bacteria. Poti cauta pe eMAG si vezi si recenzii iar daca nu esti mulțumit poți sa il dai retur. Dar ca sa te convingi cu ce filmez eu poți sa intri pe canalul de Youtube sa vezi si materiale pe care le filmez cu camera Sony zv1 si dji osmo poket 3 https://youtube.com/@tonysicristina?si=T73Sk6BmmMebbFtw

| qgenius153 a răspuns (pentru Tonysima):

Cum ai 113K de abonati dar cel mai vizionat videoclip al tau are 8.2k de vizionari?

| Tonysima a răspuns (pentru qgenius153):

Tu nu ai vazut 11mil?

| qgenius153 a răspuns (pentru Tonysima):

Ma scuzi, acum am aflat ca postezi pe Youtube Sharts.