| Pinguadi a întrebat:

Salut am si eu o intribare de fapt am nevoie de sugestii.Am 14 ani si vreau sa imi iau masina la 18 ani rolling on the floor) stiu ca mai am ceva dar nah ma interesez de mic.Imi puteti recomanda masini cu suma intre 15.000 e si max 24.000e. Eu deja m-am uitat mi-am facut asa o impresie dar nu sunt sigur. laughing multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Mai intai invata bine si apoi cand vei avea 20 si ceva de ani o sa-ti iei o masina cu 50. 000€

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Orice ti-am recomanda, peste patru ani nu mai e acelasi lucru. Acum ti-as recomanda un Mini, o masina mica, dar foarte stabila si sigura (5 stele Euro NCAP), foarte potrivita unui tanar care dispune de o asemenea suma. Este o masina foarte frumoasa, cu un comportament surprinzator de sportiv, cu multa personalitate, iesind in evidenta fara a da posesorului o imagine de cocalar.

| LucianGabriel a răspuns:

Pana cand faci tu 18 ani mai este asa ca lasa atunci sa vezi ce o sa-ti cumperi, ca in fiecare an apar masini noi asa ca o sa vezi atunci. Daca te gandesti sa cumperi de pe acum o sa rugineasca in garajlaughing deci ai sa vezi peste 4-5 ani ce masina o sa-ti cumperi.

| SeNyS a răspuns:

Ohoo mai ai... vw polo imi place mie:X:X:X model noutongue

| doareu_5100 a răspuns:

Mie imi place bmw love struck