| Andrei09Cv a întrebat:

Salut aș dori să îmi pun pe un Audi A4 b8 2010 clabete la evacuare și să zic așa țeavă goală ști pe cineva din târgul Mureș care se ocupă cu așa ceva aș dori un servis

3 răspunsuri:
| Wukong a răspuns:

De ce nu vrei sa stai cuminte cu masina ta de oameni linistiti? Mai are putin si face si majoratu saracul Audi

Nu o sa impresionezi nicio femeie (sau bajetii) la semafor cand pleci cu scart si se aude mai tare toba, toti am fost ca tine, toti am trecut peste faza asta

O sa fii tu impresionat in mod neplacut de suma amenzii pe care o sa ti-o iei de la RAR, si cand o sa te puna sa revii la cea OEM

| Frank51 a răspuns:

Sunt din Brașov, îți pot recomanda pe cineva din București care știe să facă treaba asta profesional, nu mulți se pricep la sisteme cu clapete, e greu de făcut și ținut cont de multe chestii.

Dacă ești așa lejer nu vine nimeni să-ți pună pe tavă tot, încearcă să cauți tu inițial un service, că nu știe nimeni atât de specific un service în Târgu Mureș.

Nu o cârpi, fă-o profesional dacă tot o faci, ia 2 clapete, ia 4 metri de țeavă inox, și păstrează dpf-ul sau catalizatorul, elimină doar tobele din spate.

| GygyDuru a răspuns:

Andrei, nu te lua dupa rautaciosi. Rezolva acolo la Targu Mures. Mergi la un service si demonteaza esapamentul cu totul. Sa vezi cate priviri invidioase vei atrage. Vei fi uimit cate amenzi iti vei lua si cum vei transporta masina pe platforma dupa ce ramai fara numere de inmatriculare.
Va fi cool, marfa!