Cu exceptia subansamblelor mici precum suruburi/cablaje si elemente de plastic, diferente majore nu o sa gasesti deoarece standardele impuse sunt aceleasi. Ce o sa mai fie diferit in schimb si o sa le dea putin cu virgula la mecanici, vor fi codurile pieselor de schimb care or sa fie clar diferite.
Diferența dintre cele 2 este aceeași ca diferența dintre Fanta vândută în România vs occident, articol publicat recent, în care se spune că în România are 50% în plus zahăr sau îndulcitor, că în Grecia, legea la sucurile de fructe îi obligă să aibă 20% fruct în compoziție, la noi ajunge la vreo 4%. Și, uită-te la comentariile românilor din România referitor la Dacia, față de laudele aduse de occidentali modelelor Dacia, inclusiv români care au cumpărat Dacia de acolo, nu din România.
Deci, obiectiv, sunt diferențe de calitate între modelele Dacia vândute în România față de cele vândute în occident, indiferent dacă e produsă în Maroc sau România!
Comparam masini cu fanta...
Hei, țâcă, dacă nu îți place comparația pune mâna și caută pe internet tot ce am scris eu! Sunt destule forumuri Dacia în țară și în străinătate, compară ce scrie fiecare despre Dacia! Despre alimente, sunt date oficiale de la UE și nu numai, despre faptul că suntem o țară de mâna a doua la ce alimente mâncăm.
Traiasca internetul unde au toti taranii (ca tine) tupeul sa faca pe desteptii.
Bă idiotule, când părinții tăi nu se cunoșteau, se jucau în țărână, bă eu eram deja mare, făceam și armata! Bă idiotule, asta e educația primită de voi cu telefonul în mână înainte de a scrie, vorbi și a merge! Bă, țâcă nu îmi dai tu lecții de moralitate sau de cunoștințe, când am citit cărți, reviste, reale mai multe decât ai citit tu în toată școala ta, cu manuale cu tot!
Salve. Mai nu ar trebui sa existe diferente notabile având în vedere că sunt anumite standarde și linii de producție similare, dar asta nu exclude nici o posibilitate. Ai incercat sa găsești comparații pe net?