| Maskatu a întrebat:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am tot studiat alternative.
-roata rezerva slim
-kit pana cu slime
-anvelope runflat
Toate de sus au avantaje si dezavantaje. Adevarul ca in ultimii 10 ani nu am mai avut nici o pana dar nici nu as vrea sa fac.
Ma gandeam sa vand rezerva asta care este roata de dimensiuni normale si sa iau una slim... ce parere aveti? Masina este un Logan 2, rezerva actuala fiind 185/65/15. janta are 4x100 si gaura de 60, 1

5 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cu penultima masina am facut pene de m-am saturat; avea de fabrica rezerva slim, si se mergea fara probleme cu ea, pana in 80km/h, cum scrie si pe cauciuc. M-am folosit cu succes de ea, intr-adevar cu ceva grija si emotii.
Loganul e o masina usoara, eu zic ca o rezerva slim ii este suficienta.

| mihai69 a răspuns:

Un contract de asistență tehnică (gen 9695.ro ) e mai util. Degeaba ai tu roată slim, dacă nu poți deșuruba prezoanele strânse de Dorel cu cheia pneumatică... Dar ăștia vin oriunde ai fi și te rezolvă pe loc.

| Maskatu explică (pentru mihai69):

Fac pene pe loc? Nu e doar platformă? Nu imi aduc aminte sa fie vulcanizare mobilă...

| mihai69 a răspuns (pentru Maskatu):

Rezolvă pe loc pene da cauciuc, de combustibil.
Trimit platformă doar dacă mașina ta nu se mai poate deplasa singură.

| Maskatu explică (pentru mihai69):

Pe site-ul 9695 la rubrica Pana de cauciuc, scrie... "9695 va organiza si asigura serviciul de inlocuire a pneului avariat in situatia in care autoturismul este dotat cu roata de rezerva. In situatia in care nu se poate remedia la locul evenimentului rutier, serviciul se transforma in tractare. Costurile interventiei din service-ul auto nu sunt suportate de catre 9695. "

Eu inteleg ca iti fac ei pana daca ai rezerva...nu scrie nimic de vulcanizare mobila.