| Cosmin1494 a întrebat:

de ce acte ai nevoie sa dai de carnet? Si daca marca Opel cu motor de 2.0 si 136 de caii e buna de ceva.Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| andreeei a răspuns:

In primul rand gasesti un instructor, el iti va spne ce pret are pentru serviciile sale, dupa care te va duce sa faci fisa medicala(ce include: test psiholgic, test pentru vedere, test pentru auz si echilibru- toate te vo ajunge cam 80 de lei ) trebuie sa-ti faci buletinul de 18 ani (daca nu il ai facut), taxa pentru permis, taxa pe care trebuie sa o platesti la CEC sitaxa pentru timbru care va folosi la eliberarea cazierului (de la politie).
Cat despre Opel mie mi se pare acceptabil, pastreaza-l daca il ai. Succes

| boogdan91 a răspuns:

Ai rabdare sa mai cresti si vorbim apoi.

| Scarecrow a răspuns:

Pai.copie carte de identitate,aviz psihologic,fise medicala, taxa examinare, taxa permis.cat despre masina, nu e rea!

| Anca0402 a răspuns:

Nu ai nevoie de nimic special. Doar te inscrii la o scoala de soferi sau instructor particular, si ti se va zice de ce ai nevoie, iar daca instructorul e baiat de treaba, se va implica in obtinerea documentelor necesare pentru scoala de soferi si examene. Nu mai retin exact ce trebuie sa ai la dosar, imi aduc aminte de fisa medicala care include examinare oftalmologica, psihologica si auditiva. Mai mult de atat nu prea mai stiu. Oricum un instructor auto iti va raspunde concret.