anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva la un BMW X5 E70 2008 ce functie are butonul de jos de sub DVD,cel de langa DTC pe care este desenata o masina inclinata,si langa ea este un ceas? Si in special cum si cand se foloseste ca uitandu-ma la buton imi da impresia de coborare in panta. Chiar am tot cautat pe net si nu pot sa imi dau seama cand am nevoie sa il folosesc, pentru ce, si cat timp. Funda! Multumesc mult!

3 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Fa o poza la buton ca nu imi dau seama de ce spui sau uite-te pe www.turatii.ro dai sus la "Cars" si cauti BMW X5 si urmaresti prezentarea si iti va spune acolo ce face acel buton!

| Rolandgl a răspuns (pentru FurtunaDiesel):

Poza nu stiu cum sa incarc dar oricum se vede in orice poza de la orice model E70 2008-2011. Jos sub DVD sunt minim 3 butoane-unul care dezactiveaza DTC-ul, cel din mijloc de care vorbesc eu si nu inteleg ce mama lui face si cand, si unul pentru deschidere portbagaj. Daca ma crezi m-am uitat si in cartile masinii si nu am gasit referire la acel buton, si am mai intrebat si pe cineva care are si el E70 si nici el nu stie. Momentan nu sunt in tara sa trag o fuga la o reprezentanta sa vad de asta am intrebat aici.

| FurtunaDiesel a răspuns (pentru Rolandgl):

Eu am 530 xd si nu vad acel buton, se poate la X5 sa fie dar nu imi dau seama ce poate sa fie, imi pare rau dar nu te pot ajuta, asteapta alte raspunsuri poate stie cineva!