| Lucky_1145 a întrebat:

Sunt o fata de 11 ani. As dori sa aflu ce bicicleta sa imi cumpar, mie imi placea bmx dar tata zice ca este mic si e de baiat eu nu stiu ce sa-mi iau deoarece as dori sa imi iau bmx si in acelasi timp as vrea sa imi iau o bicicleta mai mare.Astept raspunsurile voastre!
P. S :Ofer funda la cea mai buna sugestie si as dori o bicicleta variata adica nici prea scumpa dar nici jaf.

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai daca ai bani si iti permiti un BMW original eu zic sa nu mai stai pe ganduri, dar daca vrei BMW made in china mai bine renunta la idee! Si un First Bike sau DHC ar fi mai ok decat ceva facut in China. Daca e original ia-l!

| Gumitzza5 a răspuns:

Am si eu bmx si sunt fatahappy cu tot cu pecuri cu alea alea. Poti sa-ti iei o culoare mai deschisa gen roz sau ceva feminin si s-o tunezi in stilul tau propriuhappy.

| Robeert98 a răspuns:

Salut! Uite aici niste biciclete care cred ca iti plac :
http://www.firstbike.ro/GetProduct.aspx?d=2&c1=2&c2=17&c3=65
Sunt de culori diferite dar poti sa iti ieiun spray si sa o vopsesti. In nici un caz BMX, deoarece are saua prea joasa si nu poti sa stai pe ea. Trebuie sa mergi numai in picioare. Sper ca ti-am fost de folos;)

| Alex_9342 a răspuns:

Am un agrement 600 daca te intereseaza, sunt din ct am pret f buna bicicleta e nou nouta.