Cei mai activi useri din categoria Auto & Moto pe 5 Octombrie 2025 sunt:
Salut am o întrebare, usa de la rezervor de la capac pe sandero 3 2025 nu mi se blochează atunci cand închid masina sau gen asa trebuie sa fie?
Schimbare praguri Seat Ibiza 6 l, preturi și tinichigerii în Brăila știe cineva
Salut, cer și eu părerea șoferilor vechi de camion, am primit o ofertă în Germania, pe tandem cu prelată, 4 cu 2 se face în mare parte Germania 2500€ eu sunt începător, ce părere aveți...? (mai mult)
Buna ziua, am un Audi A5 2014 Diesel, am masina de o sapt si azi cand am dat drumu la caldura nu baga cald, ventilatorul insa merge si apa ajunge la 90 grade si nici nu se aud sunete ciudate. Cand am...? (mai mult)
Salut mă poate ajuta cineva care este siguranta la audi A3 8P de la numerele de înmatriculare? Din 2008
Salutare, am o problema care sta in felul urmator. Am cumparat o masina de la o persoana, cu acte de vc, cu fiscal cu tot ce trebuie. Insa nu am inscris o pe numele meu, fiindca din diferite motive...? (mai mult)
Este posibil sa pot găsi sau cumpără un loc la examenul practic categoria b in campina judetul Prahova
Buna seara! :D Am un Hunday i30, 2016, diesel 6 trepte. Am fost la reprezentanță sa întreb de distributie si cam cand ar trebui sa o schimb. Ei mi- au spus ca "e pe viata" si ca nu ar trebui sa ...? (mai mult)
Salut, ce recomandari pentru scoli de soferi aveti pentru categoria C, C+e in cluj napoca.
Salut, de curând am obținut categoria CE+ atestat cpi marfă, nasul meu care lucrează pe camion ar vrea să mă ia în Germania să mă învețe și să lucrez acolo de 7- 8 ani, ideea e ca mie mi-...? (mai mult)
Salut, la o dacia 3 (sandero) nouă dupa ce am luat- o de la reprezentanta, ce am plecat cu ea acasa, pe drum am observat ca atunci când revine volanul drept sta putin dupa spre stânga, iar direcția...? (mai mult)
Cate difuzoare are modelul Hyundai i20 confort din anul 2023? Eu stiam ca are 4 dar am pus urechea la orificiile din spate si nu se aude nimic.
Bună ziua la dacia 3 2025 geometria se face pe ambele? Si pe față si pe spate? Sau are punte fixa pe spate? Care ar fi prețul
Salutare! Detin un megane 3 din 2014 cu lupa pe faza scurta. As dori sa- i schimb becurile halogen h7 de pe scurta si lunga cu unele led. Eu as vrea sa achizitionez urmatoarele produse: 1. https://www.emag.ro/set-...? (mai mult)
Am bagat cheia de la masina in masina de spalat haine si nu mai merge nicio comanda
Pentru cunoscători, aș dori să îmi recomandați un parc auto în București sau în apropiere, deoarece vreau să îmi achiziționez mașina și tind să cred ca e posibilitatea să găsesc prețuri...? (mai mult)
A încercat cineva site-ul https://asigurari-braila.ro pentru RCA în Brăila? Am nevoie să fac o asigurare auto și vreau să știu dacă e de încredere sau mai bine merg direct la brokerii mari.
Buna ziua. Intre un golf 4 310-320 000 km din 2000 1.4 benzina + gpl la 1000 euro si un Picasso Xsara 2001 2.0 hdi 90 cp 210 000 km 900 euro ce ati alege si de ce? Multumesc.
Buna ziua, azi am fost accidentat de domn cu asigurare la Axeria. Eu sunt cel pagubit, fiind parcat, domnul e cel vinovat. Am citit numai recenzii proaste despre cei de la Axeria, eu nu imi permit...? (mai mult)
Cat este asigurarea RCA pentru un kawasaki er5, nu am experienta deloc
Salut, daca mi-a fost suspendat permisu 60 de zile mai pot da traseul pentru cat c sala deja am luat-o si am traseu in cateva zile
Salut, mi-a fost suspendat permisul pe 60 de zile iar eu sunt inscris in scoala pentru categoria C, am luat sala dar pot sa mai dau traseul?
Salut! Stie cineva (in special cei care au dezmembrări) cat cântărește un motor 2.0 tdi complet cu anexe? Gen bmp Bkd
Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidală si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
Sunt motocicliști pe aici? Dacă da, ce motocicleta aveți? Poate o punem de o întâlnire, mai știți.
Cine mai cumpără azi mașini pe diesel? Nu v-ați săturat?
Salut TPU, Am un Audi A5 2.0tfsi (180ps) din 2010 cu o problemă...imi merge întrerupt si scoate benzina pe eșapament, care ar fi problema?
Salutare, dețin un Audi A4 b6 și am o problemă cu navigația ei originala, display ul e negru dar de mers îmi merge se aude radio însă nu îmi mai apare nimic pe el nu îmi dau seama ce ar avea,...? (mai mult)
Am luat permisul A2 saptamana trecuta, mi am cumparat un scuter de 300cc, cat m ar costa asigurarea RCA?
Va salut, care aveti scutere electrice voltarom vs 1? Dupa 4 luni jumate ii pun contactul, accelerez putin si se opreste si pulseaza bordul. Cand ii pun iar contactul dupa 2- 3 minute la fel se aprind...? (mai mult)
Salut TPU, azi am sustinut proba practica si am fost declarat admis pentru examenul auto, permisul vine in cateva zile lucratoare, nu am dovada de circulatie, am doar foaia de examinare, cum voi fi...? (mai mult)
Buna seara! Doresc sa cumpar una dintre acele masini fara permis (viteza max 25km/h). Stie cineva care este procedura de inmatriculare si pasii pe care trebuie sa ii urmez? Va multumesc!
Bună ziua. Recent am achiziționat un Seat Ibiza din 2014, motor 1.4 MPI, benzină, cu 200000 km. Imediat după ce am cumpărat- o, am schimbat bateria, uleiul, filtrele și distribuția. După...? (mai mult)
Ce părere aveți de motorul tce90 de pe dacia 3? Cel de 1000 benzină, cât de durabil e in timp? Răspunsul tău aici...
Cum pot afla numele unui proprietar de autovehicol după numărul de înmatriculare?
Buna seara pot sa circul cu masina in Germania daca e pe numele tatalui meu si el sta in România?
Salut, la o masina noua daca schimb anvelopele cu cele de iarna tot noi, mai e nevoie sa fac geometria? Cei de la dacia mi-au zis ca nu e nevoie
Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
Salut, am mai pus întrebarea asta, dar sa vin cu lămuriri am fost la cei de la dacia cu sandero 3 model 2025 normal. Cu piuitul acela cand apas accelerația un fel de bip scurt la fiecare apasare ...? (mai mult)
Cutie manuală sau automată? Care vi se pare mai plăcută la condus?
Pentru un tânăr șofer, ce mașină ați recomanda: benzină mică, diesel sau hibrid?
Salut, ce diferenta e între dacia făcută in Romania si cea din Maroc? A mea e din Maroc deci care-i diferenta? La piese ma refer si componente. Sincer.
De ce nu s-au mai fabricat modelele alea de la skoda fabia cele VRS 1.4, 180 cai, benzina. Am vazut ca nu au fost fabricate decat pana in 2014 cred…
Salut TPU, vreau sa dau de permis de motocicleta, ce trebuie sa fac sau să știu înainte că am vrut sa dau de mașină...dar de motocicleta mi s- a părut mai ușor de învățat (nu glumesc) :)) ...? (mai mult)
Am un scuter Gilera stalker de 50cc si trebuie sa ii fac RAR si ITP. Întrebarea mea e la ITP se verifica si capacitatea cilindrica ca cand l- am cumpărat proprietarul a schimbat motorul cu unul de 80cc....? (mai mult)
Ce parere aveti despre motoarele, cu curea de distributie in baie de ulei, de exemplu Citroen c4 1.2 benzina, sau si peuoget 1.2
Salut! Mi- am cumparat o masina recent si nu avea absolut nimic mergea perfect. E vorba de un Seat Leon 1.2 TSI 105cp 2014. Masina fiind neinmatriculata am adus- o pe platforma si dupa ce am coborat- ...? (mai mult)
Bună ziua la toată lumea! La un consum de 10l pe 100 km cat profit credeți ca pot scoate ca livrator Glovo Bolt? Mulțumesc!
Salut,Ce ad blue îmi trebuie pentru dacia Logan 2019, 1.5 dci?
Salut! La un Passat b8 2.0 150cp dsg dq250 170. 000km, uneori, la plecare pe loc (doar la rece), moare motorul. Azi spre exemplu am plecat de pe loc și am vrut sa întorc, am băgat în D și a ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
RealSoul1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!