| Gh0s7d4n a întrebat:

de unde pot descarca rute auto pentru europa? un link? cat mai multe

6 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca vrei madawmp ti-a dat un link foarte ok dar depinde si ce GPS ai daca le iei pentru GPS fiindca nu sunt universale si in plus nu iti recomand nimic dupa net fiindca eu am parit-o de 4 sau 5 ori cu harti dupa net sa stric GPS-ul sa le bag si apoi sa mi se blocheze spunandu-mi ca am bagat harti piratate si pentru deblocare sa ii bag codul si acel cod m-am dus la reprezentanta si mi-au spus ca or il cumpar or schimb GPS-ul si am dat 310 euro pe GPS si codul era 280 asa ca am preferat sa il schimb si alta data au reusit cei de la un centru specializat sa mi-l decodeze dar doar pentru o luna, apoi a murit iar! Eu te sfatuiesc sa dai 30-40 de lei pe un card cu hartile si gata decat sa strici tot GPS-ul pentru atat!

| chelie91ptm a răspuns:

Nu stiu

| chelie91ptm a răspuns:

Astept funda

| CASANDRAAAAAAAA a răspuns:

Daca le vrei pentru GPS du-te la cineva specializat in asa ceva, pentru a-ti instala actualizatehappy funda?

| micuady a răspuns:

Din pacate nu poti descarca rutele auto pentru Europa insa cu o conexiune la internet poti gasi toata informatia de care ai nevoie: http://rute-auto.com/ si nu iti va consuma din internet.

| madawmp a răspuns:

Http://www.viamichelin.com/ sper sa te ajute