Daca nu ma insel sunt pe 14.cred ca ai putea sa-i pui pe 15 sau 16 maxim dar ar arata cam ciudat prea inalta si atunci ar trebui sa-i modifici suspensia. daca vrei pune-i pe 16 dar cu cauciucuri low profile care sunt cam scumpe.acum depinde si de bugetul tau.eu iti recomand ori pe 15 ori pe 16 cu low profile
M'am uitat pe ea...sunt de 13. Si nu cred ca merge mai mult de 14... oricum, mersi de sfaturi. Peace
Sunt pe 14. daca vrei sa arate frumos poti sa ii pui pe 16-17 dar cu cauciucuri cu talon mic
Un renault are de 14 si de 15 depinde de an si de cum a fost el la inceput, poti sai pui jante de 14 ca e cele mai bune, daca o faci pentru tine nu-i baga cauciucuri din astea late ca se duce repede bucsaraia, pivotaraia, cele mai bune e alea mai subtiri, si eu am un fiat punto din 2008 si am avut la inceput rotile lui din fabrica si mi se parea cam urat si i-am pus din astea late si in 3 luni stroncanea de ziceai ca se rupe si am schimbat toata bucsaraia si pivotaraia si un mecanic mi-a zis sa-i bag rotile inapoi si vreau sa zic ca de 2 ani nu am probleme.bagasem din astea de magneziu jmechere, arata belea da nu merge asa cum vrem noi, il tunasem la maxim si numai de belele dadeam cu el, si acum l-am facut exact cum a iesit din fabrica si e de nota 10.
TredX întreabă:
Aurel100009 întreabă: