| salajeanul a întrebat:

Taicamiu are o Dacia 1310 si mi-a spus ca cand sunt mare nu pot sa umblu prin strainatate cu ea unde vreau fiindca nu are 4 sau 5 suluburi la roata, si ca numai in Serbia sau Ungaria pot sa merg, si mi-a spus ca nu pot sa adaug suluburi sau sa pun alta roata, e adevarat?

Răspuns Câştigător
| cherrybomb a răspuns:

Ce prostielaughing
poti normal

10 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu poti nici in Romania teoretic fiindca datorita acelor suruburi roata nu sta fixa si capata joc in articulatii si se dezechilibreaza rotile, asta insemna probleme la directie si nu trece de Inspectia Tehnica Periodica (ITP) dar in Romania cu spaga se rezolva, in afara nici Ungurii nu mai accepta decat Sarbii dar nu ajungi pana acolo cu ea si oricum pana vei creste tu masina aceea nu cred ca va mai fi functionala, oricum gasesti ceva ieftin si bun in perioada asta daca scapi de dacie!

| Angel0 a răspuns:

Poti sa te plimbi pe unde vrei cu Dacia, daca este cat de cat pusa la punct.Nu te intreaba la vama decat daca ai verificarea facuta si atat.

| Simpatic a răspuns:

Da in serbia sau ungaria nu iti trebuie suruburi,aia au sine in loc de sosele laughing asta a fost cel mai tare intrebarea pe ziua de astazi. Taica-tu a facut misto de tine, cand o sa fii mare o sa iti dai seama ca a fost o gluma din partea lui, si dacia 1310 nu se mai fabrica de dinainte sa te nasti u,deci nu o sa mai vezi asa ceva, in curand o sa circule numai masini electrice, dar stai calm iti poti lua o dacia duster turbo electrica ca o sa se scoata...

| Bl3ndDjBl3nd a răspuns:

Furia alba

| cherrybomb a răspuns:

Ms pentru funda:*

| Y3aaHH a răspuns:

Da, din cate stiu eu e adevarata faza cu "suluburile". Nu cred "ca cand" o sa cresti mare o sa mai poti sa umblii cu dacia, o sa fie terminata. Pune mana pe carte (ai mare nevoie) si cumpara-ti tu o masina mai bunawinking

| TommyMiller a răspuns:

Asa este !

| Dianna35668 a răspuns:

rolling on the floor intrebarea e pusa la bascalaughing
salajean. nu te cred asa inculthappy
nu mai mintii oaameni!laughing

| salamior a răspuns:

Ca cand

| Catalin_5463 a răspuns:

Mah ia-ti alta masina ca acum is destul de ieftine... dacia aia veche ii pericol public