Da, mi se pare ca era 150 de lei taxa de activitate RAR.
Gasesti informatiile astea pe www.rarom.ro
Taxa pentru duplicatul de carte auto pierduta, furata sau deteriorata ( C.I.V. ) este de 200 lei și se achita la ghiseul Registrului Auto Roman.
Depinde ce activitate este de făcut. Eu am plătit 390, pentru becuri, și pentru evacuare.
Cand ai fost la verificare, ti au verificat doar cele mentionate pentru retinere? Mi au retinut certificatul pentru evacuare si anvelope neconforme, insa eu am mai multe chestii modificate pe masina si am programarea joi si am emotii daca o sa constate ca am remediat cele mentionate si nu se leaga si de altele)
Nu au bază legală să verifice altceva, pentru că atunci când ți-au luat talonul ți-au dat o fișă pe care scrie ce anume au constatat și ce trebuie remediat. Acele coduri (gen 579AGH) au fiecare un cost, deci plătești strict ce se verifică, în cazul tău anvelopele și evacuarea.
Acum totuși tine cont că mergi la rar și încearcă să nu ieși în evidență cu chestii ilegale pe mașină, să nu fie nimic evident la vedere.
Am trecut fara probleme. Nu s-au legat de foliile de pe stopuri, proiectoare sau becurile led. Au constatat ca s au remediat cele spuse in proces si atat
Da, exact ce am spus și eu în 2 aprilie.
Nu cred că modificările erau super evidente, dacă observau cred că se autosesizau.
De folia de pe stopuri am discutat, ei au zis ca n au ceva anume cu mine pentru asta, insă să ma astept oricand ca alti colegi să se lege de acest aspect. Sper ca nu curand sau vreodată?
Cat ai platit, frate?
anonim_4396 întreabă: