Pentru ca toti o compara cu masini mult mai scumpe. Dacia Logan este o masina foarte buna pentru segmentul ei de piata, dovada fiind volumul vanzarilor. Oamenii ar vrea calitate premium la pret de bicicleta, ceea ce nu se va putea realiza niciodata.
Calitatea presupune costuri, asta insemnand nu doar materii prime mai scumpe, ci si personal care sa efectueze controale amanuntite in diferite faze de productie, aparatura speciala destinata verificarilor si multe rebuturi. Toate se vor regasi in costul de productie, iar in final clientii ar spune "e buna, dar e prea scumpa".
Dacia Logan un autoturism foarte convenabil, dar intotdeauna dupa pret ai si calitate. Daca tinem cont de acest lucru nu trebuie sa avem pretentii prea mari.
Mai este buna masina pana cand faci 100. 000 de km cu ea. pe urma incep problemele. este o masina de productie romaneasca deci calitatea este destul de slaba din pacate.
Basescu are logan, ganditi-va, plus unele modificari, ca de, este the president of Romania!
Am vazut si la un accident serois tabla s-a facut staniol...plus ca nu se poate sa existe ceva fff ieftin la o calitate fff buna...
Este proasta datorita materialelor ieftine din care este facuta. Bordul este din plastic reciclat, la volan stai in cea mai incomoda pozitie, tabla este subtire si lista poate continua...
Poi am fost pana la mare(800 de km din orasul meu, aproximativ)cu un ford taunus, o dacia logan si o skoda octavia
(logan, modelul vechi)si este o diferenta, dar daca e sa alegi modelul nou, cu aer conditionat si alte dotari, merita daca nu esti dispus sa mai adaugi 2000de euro si sa iti cumperi unu super(am luat-o in general)si cum spune si covexrobu este made in Romania, deci cam la fel ca made in China
Stii cine zice ca DACIA LOGAN nu e buna? cei ce ar vrea sa o cumpere si nu au bani![]()
eu am avut 3 LOGANURI pana acum si am fost foarte multumit.Acum imi cumpar un SANDERO 1, 4 MPI, daciile cu motoarele diesel consuma putin dar se duc injectoarele si costa peste 1000 de euro
Aurel100009 întreabă: