| Sara a întrebat:

Va place peugeot 908 RC? love strucknu e superbatting eyelashes super scump...

11 răspunsuri:
| Gabystelistu95 a răspuns:

Mie mi se pare frumoasa :* foarte frumoasa dar si foarte scumpa sad

| oz a răspuns:

Pitipoanca +1

lolita
| lolita a răspuns:

Ce sa zic, nu-mi place portbagajul care este foarte mare, pare o nava spatiala si in rest pare o masina de mafioti. ce sa mai, parca este masina lui batman, nu mi-as cumpara asa ceva.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu, nu imi place niciun Peugeot.

| astertix09 a răspuns:

Pai sa facem un calcul simplu: daca majoritatea castigam aproximativ 200 euro pe luna, din care dam 80-100 euro chirie, mai punem alte cheltuieli cel putin 50 de euro.
ne mai raman doar 50 de euro pentru peugeot. daca mancam din astia cel putin 25 euro
Sa presupunem ca fiind masina de lux, cu toate ca e concept si nu va vedea piata in forma asta niciodata, va iesi la cel putin 100. 000 euro.
Urmarind calculul de mai sus
100. 000euro pretul masinii / 25 euro/luna (cat poate un om de rand sa economiseasca, daca poate si asta) = 4. 000 luni / 12 luni/an = 333 de ani.
Concluzia mea!
Cred ca nu mi-o voi permite in viata asta! :-) Asa ca e frumos de visat asa cand nu am de lucru.

| dadaaaaa a răspuns:

Mie imi plac modelele peugeot...si asta e beton... dar sincer prea scump... p bani aia iti iei un audi tt si iti mai raman bani... cel mputin mie imi place tt-ul cabrio

| PauLa.M a răspuns:

E frumos, dar pare prea lungthinking
tot fana G35 raman blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e misto cui nu-i place dar oare cat o costa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place cum arata parbrizul dintr-o parte.

| adriancj a răspuns:

908 RC,, mai sa fie,,, maine iau doua si mie si mamei laughing))

| liviupaun a răspuns:

Arata traznet masina.imi place botul acela parca ar fi o puma cand vaneaza.mai tare r8, sau z4