Depinde unde locuiesti si unde vrei sa mergi. Eu cam peste tot merg cu masina pentru ca ajung mai repede si mai ales ca locuiesc intr-un oras mic poti sa te deplasezi repede dintr-o parte in alta.
M-am dat pe role....bicicleta deja e mare pentru aglomeratia din oras.....merg constnt cu 35-40 km/h si eu zic ca e destul de bine...
...from A to B in no time
Daca e aproape(cam 3-4 kilometri) pe jos. Daca e mai departe, iau autobuzul. Depinde si cat timp la dispozitie am... rar iau taxiul. M`as plimba si cu bicla daca as avea una si daca ar exista mai multe locuri de "parcare" pentru biciclete in locuri publice...
Eu nu sufar sa merg cu autobuzul.babute care se cearta...se mai treseste vre un betiv ca stai pe scaun si nu dai locul nimanui:-si mai bine pe jos.sau cu taxiul daca trebuie sa ajung f repede
Depinde de distanta si ce am la dispozitie, da' de obicei zbor cu molia sau cu libelula.
Iti recomand din proprie experienta un scuter de 50cmc, si mai ales un kymco agility de 50, e ideal pentru. bucuretsi sau alt oras, si e cel mai fiabil...
by.
Fratilor bagati id meu in lista alin_zara si spuneti-mi si mie pe mess cum pun si eu o intrebare
ReapR întreabă: