TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
LisaJulie
în 3 August 2024 | LisaJulie întreabă:

Cu ce pălărie ar trebui sa asortez o rochie alba cu verde și niște pantofi maro?

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 3 August 2024 | DaciaRomania întreabă:

Ce model de bentițe/cordeluțe de par folosiți?

4
Răspunde Raportează
computerworm412
în 2 August 2024 | computerworm412 întreabă:

Buna, stie cineva ce odorizant/parfum se foloseste in camera de self banking la Banca Transilvania(BT)? Multumesc.

2
Răspunde Raportează
Anonim777777
în 1 August 2024 | Anonim777777 întreabă:

Ce haine ar trebui să-mi pun în troler pentru o tabără de 6 zile la Gura Humorului?

4
Răspunde Raportează
anabla12
în 1 August 2024 | anabla12 întreabă:

Bună ziua, ce parere aveți de adidasi nike air max 95 sunt comozi, te fac sa pari un pic mai înalt decât ești și ce mărime ați recomanda? Cea obișnuită sau una mai mare? Mulțumesc!

3
Răspunde Raportează
CristiV96
în 1 August 2024 | CristiV96 întreabă:

Salutări, am o oarecare nesiguranță, de fapt am mai multe dar asta ar fi una care mă face să nu am aceeași încredere în mine ...eu ca băiat am genele, cel puțin mi se par cam lungi, știți...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Radu10mihaiiii
în 31 Iulie 2024 | Radu10mihaiiii întreabă:

Buna! am 14 ani și mă duc la o nuntă făcută lângă lac, este ok sa mă îmbrac în cămașă cu mânecă scurtă, pantaloni scurți de bumbac culoare că untul și Air force 1? va rog să- mi răspundeți...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
stefan207
în 31 Iulie 2024 | stefan207 întreabă:

De ce toata lumea spune ca Air Force Mid Black sunt de tigani? Imi plac mult de tot si vreau sa imi iau, dar prietenii mi au spus sa nu imi iau deoarece numai tiganii ii poarta.

11
Răspunde Raportează
AnonimXnX
în 31 Iulie 2024 | AnonimXnX întreabă:

Salut, cum se fac suvite blonde la baieti cu foaie de aluminiu? pentru ca masca de suvite nu am gasit si tutoriale pe Youtube nu gasesc

1
Răspunde Raportează
Cristinacrs16
în 31 Iulie 2024 | Cristinacrs16 întreabă:

Heeey, mi am luat doua vopsele de par una " dark blond" și una "Brown" și culoarea mea naturala este un saten închis credeți ca o sa ma prindă fără decolorare?

4
Răspunde Raportează
Mario1996
în 31 Iulie 2024 | Mario1996 întreabă:

Nu m-a lămurit nimeni despre colagen! Colagenul sub forma de pulbere, lichid are rezultat pozitiv asupra tenului sau nu? A consumat careva?

3
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 31 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

După ce dai cu acetona pe unghii cât trebuie sa aștepți ca să poți sa dai din nou? Am auzit ca oja este dăunătoare imediat ce dai cu acetona!

1
Răspunde Raportează
catalina344
în 31 Iulie 2024 | catalina344 întreabă:

Bună, vă rog să mă ajutați și pe mine sunt sunt vopsită brunetă de mai bine de 1 an ultima dată a fost acum luna asta vreau să mă vopsesc ginger idea e ca vreau să o fac acasă cele care au...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
PisicaNeagra144
în 30 Iulie 2024 | PisicaNeagra144 întreabă:

Bună! Urmează să susțin examenul pentru diploma acreditată pentru make up și mi s-a zis pe la finalul cursului de el, sunt curioasa în ce consta, dacă ma puteți ajuta, va rog.

1
Răspunde Raportează
Chirodeadavid
în 30 Iulie 2024 | Chirodeadavid întreabă:

Bună TPU geaca jordan x j balvin varsity este de fete sau e de baieti

3
Răspunde Raportează
bianca37
în 30 Iulie 2024 | bianca37 întreabă:

Am decolorat si vopsit ieri pe mama mea idee este ca a iesit un gri la rădăcină dar pe vârfuri e asa spre roșcat, adică a ieșit la rădăcină dar la vârfuri nu… îmi puteți spune de ce s- ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Smellslikecarotss328
în 30 Iulie 2024 | Smellslikecarotss328 întreabă:

Heyy again! Cleanserul de la beauty of joseon este bun pentru ten acneeic?

1
Răspunde Raportează
Smellslikecarotss328
în 30 Iulie 2024 | Smellslikecarotss328 întreabă:

Hei TPU! Este parfumul yara tous un parfum bun? E adevarat ca miroase ca un mango adevarat?

0
Răspunde primul Raportează
Anushka23
în 29 Iulie 2024 | Anushka23 întreabă:

Hello! Acum ceva timp am vazut in dutyfree niște parfumuri, cred ca erau ceva nou, cu denumiri mai interesante și sub scria o explicatie "smell like your ex" sau ceva asemănator. Îmi amintesc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mario1996
în 29 Iulie 2024 | Mario1996 întreabă:

Băieților, cei care ați trecut de 25 ani. Consumați suplimente cu colagen sau suplimente cu vitamine pentru ten? De ce multi au ten wow, eu am probleme cu ridurile din jurul ochilor. Nu înțeleg. ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
idontreallycare
în 29 Iulie 2024 | idontreallycare întreabă:

Hello. Dupa ce imi apare pe shein "international warehouse, package has been picked up and shipped to destination", aproximativ cat timp dureaza sa ajunga comanda?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Iulie 2024 |

Salut! Am o întrebare, eu nu sunt deloc mulțumit și sunt complexat în legătură cu culoarea pielii pe care o am, și nu înțelegeți greșit, nu am o piele foarte închisă la coloare, dar totuși...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Alvi24355
în 29 Iulie 2024 | Alvi24355 întreabă:

Buna, posibil că o să pun o întrebare stupidă, dar aș putea să ma fac designer vestimentar fără să fac creez eu ținutele (încă nu râdeți de mine, nu am terminat), ma refer ca eu să desenez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anabla12
în 28 Iulie 2024 | anabla12 întreabă:

Bună, vreau sa îmi cumpăr o pereche de ghete timberland și vreau sa știu dacă ar trebui sa imi iau cu o marimea mai mica sau jumătate de marime, eu port 36 ar trebui un 35- 35, 5..am văzut cv...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Iulie 2024 |

Doamnelor si domnisoarelor, Ce culoare sa- mi vopsesc parul? Sunt putin chelios si cred ca daca se inchide la culoare pare mai des. Sunt saten deschis. L- am facut odata maro glace si era ok. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Manumanuel2001
în 28 Iulie 2024 | Manumanuel2001 întreabă:

Salutare, o întrebare pentru cei care au folosit maieu moderator ce asunde burta, este chiar bun? Eu am mărimea XXL la haine, sa îmi iau mai mic un XL? Sa răspund va rog cei care au cumpărat

3
Răspunde Raportează
DariaDrg
în 28 Iulie 2024 | DariaDrg întreabă:

Hello, aș dori sa îmi fac unghiile semipermanet acasă, dar nu știu ce produse ar trebui sa folosesc și în ce ordine. Dacă puteți sa îmi spuneți va rog și ordinea de folosire. Mulțumesc! ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
Marius19980
în 27 Iulie 2024 | Marius19980 întreabă:

Hei...aveti ceva sfaturi pentu epilarea cu epilatorul in zona axilei? (subrat) Il folosesc de ceva luni si nu vad mare diferenta in cresterea parului...in 2 sapt e la loc, si ma si irita ca naiba dupa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
issa69
în 27 Iulie 2024 | issa69 întreabă:

Bună, îmi pot vopsi parul saten foarte închis aproape negru cu picaturi nuantatoare care se pun în balsam, dar sa se și vadă culoarea?

5
Răspunde Raportează
Qazws
în 27 Iulie 2024 | Qazws întreabă:

Buna! Imi puteți spune cu ce sau cum pot acoperi niște șuvițe decolorate pentru a nu le păta/murdări cu vopsea de păr (vopsea neagră:)) )

2
Răspunde Raportează
Sebi1436e889w
în 26 Iulie 2024 | Sebi1436e889w întreabă:

Stie cineva ce lungime au sireturile la Air Force 1 marimea 41?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2024 |

Daca imi place foarte mult design- ul, arta 3d asa sa zic pe calculator in general, nu sunt mare fan picturi sau chestii de genul, desi le apreciez foarte mult. Imi plac gen personajele din jocuri, ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 26 Iulie 2024 |

Vi se pare okay lungimea asta de par la baieti? Si cumva stilul asta, dar poate uneori style- uit diferit. Eu il am asa, dar creste mereu repede si cand ma tund trebuie sa ma obisnuiesc asa pana mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Cavaler001
în 25 Iulie 2024 | Cavaler001 întreabă:

Vin și eu cu o întrebare de sezon că tot am fost asociat că aș gândi ca alții care ar face topless daca ar fi femei: De ce le place unor femei sa poarte haine transparente cu sa fara sutien sau...? (mai mult)

16
Răspunde Raportează
samiZiciPompier
în 25 Iulie 2024 | samiZiciPompier întreabă:

Nu sunt urate urmele lasate de slip pe piept? Am vazut multe fete la strand, dar nici una nu era topless. De ce? Adica eu daca as fi fata as sta in tanga wtf :(

18
Răspunde Raportează
Baaamilogule
în 25 Iulie 2024 | Baaamilogule întreabă:

Merg pantofii albastri cu un outfit maro si bej?

6
Răspunde Raportează
Dianahh
în 24 Iulie 2024 | Dianahh întreabă:

Bună ziua, dacă îmi iau parul de p mâini cu ceara in cat timp crește și cât de gros sau lung(parul e blond și nu se observă dar la soare își schimbă culoarea)?

1
Răspunde Raportează
dxnyWhz
în 24 Iulie 2024 | dxnyWhz întreabă:

Salutare, știe cineva un dermatolog în București care scoate alunite prin excizie cu laserul la adolescenti (15 ani)? eu am fost aici în pitesti la unul și nu avea laser dar scoatea și la altul ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Guerita29
în 24 Iulie 2024 | Guerita29 întreabă:

Bună. Ce culoare la păr imi iese dacă amestec șaten închis cu negru albăstrui?

4
Răspunde Raportează
VANTE
în 24 Iulie 2024 | VANTE întreabă:

Decii m- a mâncat undeva sa mă fac blonda cu decolorant de la Ginger închis la Ginger deschis spre blond toate bune și frumoase până mi- a venit în cap ideea de a îmi face juvite cu albastru de...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
DianaLos
în 24 Iulie 2024 | DianaLos întreabă:

Buna seara! Eu am parul saten deschis natural. Intr- un moment de impuls l- am vopsit negru si am mers vreo 2 ani cu culoarea. Pe urma, in decembrie am decis sa revin treptat la culoarea naturala. Dupa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anushka23
în 24 Iulie 2024 | Anushka23 întreabă:

Hello! Aveți idee dacă la magazinul Mango, un produs comandat online poate fi returnat într-un magazin fizic? Merci! :)

1
Răspunde Raportează
User1010
în 24 Iulie 2024 | User1010 întreabă:

Bună! A comandat cineva de pe pagina AnnaForgaci? Produsele sunt ok? Sau este site fake?

1
Răspunde Raportează
XxBlueRosexX
în 23 Iulie 2024 | XxBlueRosexX întreabă:

Buna, cam de prin aprilie am inceput sa iau in greutate, aveam 52 de kg acumm am 65 si nu arat deloc ok imi e rusine sa ma imbrac in pantaloni scurti sau rochite scurte deoarece se vede celulita pe picioare...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
andra12I
în 23 Iulie 2024 | andra12I întreabă:

Buna, aș dori să aplic acid hialuronic în special, mărirea buzelor, ce studii sau cursuri trebuie să urmez? Mersi

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2024 |

E mai bine sa fi slab sau gras pentru sanatate? Dar pentru estetic?

4
Răspunde Raportează
Ishq
în 23 Iulie 2024 | Ishq întreabă:

Bună. Am o intrebare puțin ciudată zic eu. Am 36 de ani și au început să apară firele albe în cap…. Ok e vârsta înțeleg și mă adaptez cu acest aspect. Dar în urmă cu 3, 4 ani mi- a...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Threeforest5
Întrebare recomandată în 23 Iulie 2024 | Threeforest5 întreabă:

Ce produs de bronz rapid care sa si faca treaba recomandati? Un ulei..sau altceva..sa fie cel mai bun!

5
Răspunde Raportează
Elenaaa54
în 23 Iulie 2024 | Elenaaa54 întreabă:

Bună fetelor, lucrez la un salon si de o vreme colega mea care detine salonul tot îmi reproseaza lucruri, o facea si înainte si nu bagam in seama, dar acum o face prea des, eu am produse profesionale,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Terminator2000
în 23 Iulie 2024 | Terminator2000 întreabă:

Salut, am făcut un tatuaj acum vreo 5- 6 zile și am respectat tot ce trebuia pentru a- l vindeca, dar a început sa se șteargă cel de pe suprafață și a aproape a rămas cel de sub piele, este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă acum 23 ore

angel6lust întreabă:

Este adev?rat c? de mar?i s-ar putea s? implementeze UE Chat control? S? se uite prin mesajele noastre? Am v?zut asemenea ?tiri, dar nu ?tiu ce s? cred.
    20 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 11 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.
    14 răspunsuri
  • TeodorPivot
    trimisă pe 11 Octombrie

TeodorPivot întreabă:

A? dori s? v? ntreb ce se ntmpl? cu pia?a for?ei de munc?? mi caut aproape de un an de munc? pe cel pu?in trei platforme (eJobs, BestJobs, OLX, am ncercat ?i LinkedIn dar n zona...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Twice2
    trimisă pe 11 Octombrie

Twice2 întreabă:

Este posibil ca un minor s? aib? un contract Pilon 3?
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.838
  • Întrebări: 3.951.877
  • Răspunsuri: 17.645.757
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
Caini de rasa

Caini de rasa

Cat de bine cunosti rasele de caini?

Start quiz
Categorii