TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Beauty & Fashion

Beauty & Fashion

• 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Rorro02
în 22 Iulie 2024 | Rorro02 întreabă:

Ce părere aveți despre următoarea idee :sa fac dropshipping cu ceasuri de barbati de pe TEMU?

4
Răspunde Raportează
laudima22
în 22 Iulie 2024 | laudima22 întreabă:

Voi va culcați cu bijuteriile pe voi? Lănțic, Cercei, Brățări, Inele, etc. băieți și fete! Sau vi le puneți următoarea zi pe voi.

11
Răspunde Raportează
Sabrinaaaaaaaaaaa
în 22 Iulie 2024 | Sabrinaaaaaaaaaaa întreabă:

Hellou fete, pe 12 Mai m- am facut bruneta ( eram roscata vopista inainte ) tin sa mentionez ca am folosit vopsea fara amoniac. Au trecut 2 luni de la ultima vopsire parul deja are tente de rosu maroniu,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LisaJulie
în 22 Iulie 2024 | LisaJulie întreabă:

Exista sau nu epilare definitiva? Unii spun ca epilarea cu laser e definitiva, alții spun ca cea cu electroliza! Ce modalitate de epilare durează mai mult?

9
Răspunde Raportează
dxnyWhz
în 21 Iulie 2024 | dxnyWhz întreabă:

Salut, mi- am dat aparatul dentar jos acum 2 luni și am primit 2 gutiere care trebuia sa le port noaptea le am purtat și totuși după 1 zi în care am uitat sa le pun nu mai îmi încăpea gutiera ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Julyly2089
în 21 Iulie 2024 | Julyly2089 întreabă:

Bună, am nevoie de o recomandare de parfum care sa fie cald, dulce + care sa reziste cel puțin 6 ore. Mulțumesc!

6
Răspunde Raportează
SanduNicoleta
în 21 Iulie 2024 | SanduNicoleta întreabă:

Buna ziua! De unde cumpar cercei medicinali in Galați?

2
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 21 Iulie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Sunt pantofii alb-negru la modă? Mi se par interesanți! https://images-cdn.ubuy.co.in/634e3bc73d62be4a5d1c4ef2-predictions-women-39-s-saddle.jpg

3
Răspunde Raportează
Mario1996
în 20 Iulie 2024 | Mario1996 întreabă:

Ce păreri aveți despre suplimente pentru piele, par, unghii?

1
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 20 Iulie 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Am stratul de păr de dedesubt albastru de aproape o săptămână, timp în care m- am spălat pe cap de 2 ori iar părul meu a început să fie gri acolo unde era colorat. De ce s- a întâmplat asta?...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Sisjjssjjsjs
în 20 Iulie 2024 | Sisjjssjjsjs întreabă:

Salut! Acum ceva zile am avut parte de un tuns care a ieșit oribil, cum pot face ca părul să crească mai repede, sau cel puțin să nu-l fac să crească mai greu?

5
Răspunde Raportează
Sabrinaaaaaaaaaaa
Întrebare recomandată în 18 Iulie 2024 | Sabrinaaaaaaaaaaa întreabă:

De ce imi tot apar vergeturi? Nu le mai suport efectiv. Ma dau zilnic cu ulei si crema ca sa le previn dar ele tot aparrrr

12
Răspunde Raportează
Syrten
în 18 Iulie 2024 | Syrten întreabă:

Buna TPU! As vrea sa fac operatie de rinoplastie si ma intereseaza cam ce costuri totale aproximative ar fi. Cam cat dureaza perioada de tratament dupa operatie si ce conditii trebuie sa respect? Mentionez...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Mara6392
în 18 Iulie 2024 | Mara6392 întreabă:

Ce cremă de soare/SPF recomandați? Eu am tenul foarte gras și aș prefera una care nu îmi mai îngrașă pielea. Am încercat câteva creme, dar tot timpul îmi făceau tenul mai gras și nu îmi ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Costacheelena24
în 18 Iulie 2024 | Costacheelena24 întreabă:

Bună, de 2 ani eu ma fac negru la par, iar acum 1 saptamana nu știu ce mi- a venit de mi- am luat decobes, m- am facut roscat dar nu mi- a prins tot parul doar la rădăcini. Vreau sa ma fac in continuare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
RAntonia
în 18 Iulie 2024 | RAntonia întreabă:

Salut! Sunt fata și am 13 ani iar mama nu ma lasă să mă epilez pe mâini. Ma lasă pe picioare, la subraț, mustața și în zona pubiana dar tocmai pe mâini nu ma lasă. Vreau sa o conving pentru...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Lenakathrynnn
în 17 Iulie 2024 | Lenakathrynnn întreabă:

Bună, acum două zile mi- am făcut un bridge piercing și tot simt ca îmi atinge osu, am căutat pe tik tok pe google peste tot să văd dacă e normal să simt asa, uni spun ca e normal sa simt ca ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariadk544
în 17 Iulie 2024 | Mariadk544 întreabă:

Heyy, am auzit că uleiul de cocos e bun pentru păr. Aș vrea să încerc, dar îmi va lăsa părul gras sau ceva dacă mă spăl doar cu șampon și atât, gen fără balsam sau alte produse? Și ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
micata129273g3geuwjw
în 16 Iulie 2024 | micata129273g3geuwjw întreabă:

Buna seara TPU, urgentttttt. Maine am o programare la medicul endocrinolog cu suspiciune de hirsutism. Va trebui sa merg neepilata? Adica sa nu ma epilez deloc?

7
Răspunde Raportează
mihaeladaria23
în 16 Iulie 2024 | mihaeladaria23 întreabă:

Oare ce mănușă scrub pentru piele recomandați? Aș vrea una agresivă ca să ia pielea moartă jos

7
Răspunde Raportează
IoanaDeea24
în 16 Iulie 2024 | IoanaDeea24 întreabă:

Mi-am comandat un aparat care topește ceară în formă de bobițe. Oare aveți recomandări de ceară în formă de bobițe de calitate?

2
Răspunde Raportează
Monyyyyy
în 16 Iulie 2024 | Monyyyyy întreabă:

Hey, oare a folosit cineva șamponul de la Gerovital pentru păr gras? Am mai folosit șamponul farmec ăla e f bun îmi dă volum la păr dar tot se unge a 2 a zi, oare cel de la Gerovital e bun? Zice...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
llleo
în 16 Iulie 2024 | llleo întreabă:

Ce șampon recomandați pentru par slab, fragil, mi-l ia vântul pe sus imediat. Ceva sa mi-l întărească, sa fie mai stabil.

3
Răspunde Raportează
Mercedesa123228
în 15 Iulie 2024 | Mercedesa123228 întreabă:

Hei, mi- am dat ieri unghia peste cap, am unghii cu gel, s- a dus si unghia cu gel cat si cea naturala, nu o pot rupe sau atinge deoarece doare rau, am pus un pansament, trebuie sa o dau jos sau astept...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
mihaeladaria23
în 15 Iulie 2024 | mihaeladaria23 întreabă:

Mâine o să merg să îmi fac șuvițe și scalpul îmi e puțin murdar. Ar trebui să mă spăl pe păr sau e recomandat să îmi fie curat părul înainte de vopsit?

8
Răspunde Raportează
Iionelaiionela
în 15 Iulie 2024 | Iionelaiionela întreabă:

Buna ziua .....am fost astăzi la solar, având pielea bronzata deja de la soare am stat 6minute... după 2ore s-a înroșit pielea unde nu era bronzata, pot să mă dau cu oțet de mere?

1
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 15 Iulie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Am văzut că nunta lui Ianis Hagi a fost într-un cort. Fără aer condiționat, toți mureau de cald! Cum așa ceva?

14
Răspunde Raportează
thunderstruckanto
în 15 Iulie 2024 | thunderstruckanto întreabă:

Bună! Dacă îmi pun extensii de gene (fir cu fir) oare o să mai pot merge la antrenamentele de înot? Mersi!

7
Răspunde Raportează
minime3
în 14 Iulie 2024 | minime3 întreabă:

Fetelor voi ce metode de epilat folositi? Daca sunteti brunete ma intereseaza in principal. Va epilati acasa sau la salon? Care credeti ca e cea mai eficienta metoda? Va da batai de cap epilarea, mai ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
LaviniuA
în 14 Iulie 2024 | LaviniuA întreabă:

Sunt buni plasturii pentru coșuri? Am luat ceva se cheama hidrocoidali mighty patch. Mi-am pus unul 10 ore. Degeaba cred :( Pls help.

5
Răspunde Raportează
Usermane1919
în 14 Iulie 2024 | Usermane1919 întreabă:

Bună, sunt fată și am început să mă epilez cu lama sau cu crema depilatoare pe burta acum câteva luni, dar de când a început să se încălzească, mi- au apărut niste bube roșii pe burtă...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cuputerea
în 14 Iulie 2024 | cuputerea întreabă:

Bună! Dacă fac tratamentul cu keratina pentru par, parul va rezista drept 4-6 luni? Sau doar o zi după ce e făcut cu placa?

1
Răspunde Raportează
didiana17dia
în 14 Iulie 2024 | didiana17dia întreabă:

Care parfumuri miros dulce a bomboane, zmeura, guma de mestecat?

7
Răspunde Raportează
DaciaRomania
în 14 Iulie 2024 | DaciaRomania întreabă:

Ce pantofi de școală o să vă cumpărați pentru la toamnă când începe școala? Ce gen, model, etc?

4
Răspunde Raportează
issa69
în 14 Iulie 2024 | issa69 întreabă:

Bună, am încercat sa imi pun gene false acasă și mi-a întrat una în ochi, pentru ca avea lipici pe ea nu o mai put scoate. Ce trebuie sa fac?

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 14 Iulie 2024 | VulpeaDinUmbra întreabă:

Deci va rog ajutati- ma, mi- am cumparat aparatul ala de ras shav care e facut special pentru zona intima si daca citesti acolo pe site scrie cine a facut aparatul ca nu taie si m- am taiat cand imi luam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
BlueSky14
în 14 Iulie 2024 | BlueSky14 întreabă:

Salutare! Am o intrebare in legatura cu punctele negre si cosurile de pe fata. Am pori pe nas si mi se mai si formeaza mici cosuri. Am incercat si masca de fata de scos porii si mai mult imi ia din firele...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Marmol
în 13 Iulie 2024 | Marmol întreabă:

Bună TPU! As vrea sa știu dacă deodorantele spray gen nivea, axe, rexona nu sunt niciun pericol pentru piele. Mi sa zis ca sunt toxice și ca nu sunt bune, și pe internet mi- a apărut chestii de...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mario1996
în 13 Iulie 2024 | Mario1996 întreabă:

Pentru riduri fine din jurul ochilor se poate rezolva cu vreo metoda sau tratament?

4
Răspunde Raportează
Mario1996
în 13 Iulie 2024 | Mario1996 întreabă:

Buna ziua lumea. Spuneti-mi va rog frumos, suplimentele pentru ten, unghii, par au vreun rezultat? Dar cele cu colagen sau e marketing doar?

5
Răspunde Raportează
Adrianutaklm
în 13 Iulie 2024 | Adrianutaklm întreabă:

Bunaaa! daca imi dau gaura in ureche in helix si in lobul urechii este ok sa-mi pun direct cercel rotund? (Cercelul e din titan pur)

2
Răspunde Raportează
Popescuelen12345
în 12 Iulie 2024 | Popescuelen12345 întreabă:

Cum pot scăpa de șuvițe blonde?

11
Răspunde Raportează
cuputerea
în 12 Iulie 2024 | cuputerea întreabă:

Cu ce a-și mai putea să îmi îndrept parul în afară de placă?

5
Răspunde Raportează
cuputerea
în 12 Iulie 2024 | cuputerea întreabă:

Buna, cu ce trebuie sa ma dau pe par înainte sau după ce îl îndrept cu placa sa reziste mai mult?

5
Răspunde Raportează
FashionVictim93
în 11 Iulie 2024 | FashionVictim93 întreabă:

Buna. Va rog daca puteti sa imi recomandati un bbcream care ar putea inlocui bbcream- ul de la Cristina Ich sau unul cat de cat asemanator ca textura la un pret mai accesibil. Bbcream- ul de la ea mi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Giulia911
în 11 Iulie 2024 | Giulia911 întreabă:

Ce părere aveți de operațiile de scoatere a alunitelor? Sunt riscante?

11
Răspunde Raportează
adelaide19
în 10 Iulie 2024 | adelaide19 întreabă:

Bună ziua! M-am decolorat de la brunet și m-am vopsit pe urma un fel de aramiu / portocaliu. Ce se întâmplă daca dau vopsea de culoare blonda peste portocaliu? Iese blond oare?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Iulie 2024 |

Salut! Eu in general ma tund la un frizer care tunde bine si imi fac o tunsoare cu fade normala, acum el a plecat in vacanta si pentru ca am stat cu parul mare nu- l mai suport am ales sa ma programez...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
lucianMKSro
în 10 Iulie 2024 | lucianMKSro întreabă:

Ați plasat vreodată o comandă pe https://makeupshop.ro? Dacă da, ați putea sî îmi spuneți cum a fost experiența de cumpărare și ce ar putea fi îmbunătățit?

0
Răspunde primul Raportează
CIVIC1
în 10 Iulie 2024 | CIVIC1 întreabă:

Ce va determina sa va faceti tatuaje pe corp? Exista avantaje ale celui care se tatuiaza fata de cel netatuat?

6
Răspunde Raportează
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • angel6lust
    trimisă pe 11 Octombrie

angel6lust întreabă:

Este adev?rat c? de mar?i s-ar putea s? implementeze UE Chat control? S? se uite prin mesajele noastre? Am v?zut asemenea ?tiri, dar nu ?tiu ce s? cred.
    22 răspunsuri
  • sebijr
    trimisă acum 18 ore

sebijr întreabă:

Bun? tuturor TPU. Vin cu o alt? ntrebare de a mai povesti aici suflete?te de a v? ntreba: Eu de mic copil nu am v?zut ?i nu pot vedea cu amndoi ochi din p?cate: Tot odat?. Doresc s? men?ionez...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • m7PGmirelapopescu
    trimisă pe 11 Octombrie

m7PGmirelapopescu întreabă:

Dar doamna Violetta 2022 ce profesie are? pare ofiter de politie.
    14 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 7 ore

tonyc7 întreabă:

Daca dronele militare se inmultesc din ce in ce mai mult, ajungand sa atace si in roiuri, si devin tot mai sofisticate, controlate de AI, cum vor mai putea soldatii sa desfasoare operatiuni la sol?...? (mai mult)
    12 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.847
  • Întrebări: 3.951.882
  • Răspunsuri: 17.645.880
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 38 minute
Ce zici de un quiz?
The good wife

The good wife

Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!

Start quiz
Categorii
  • 651.928 Adolescenţi
  • 55.538 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.727 Auto & Moto
  • 144.217 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.001 Carieră
  • 20.325 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.933 Conversaţii